Netflix Malang – Unleash the Madness Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Online film izleme platformu Netflix’in 2020 yılında abonelerine sunduğu aksiyon dolu filmlerden biri olan Malang – Unleash the Madness yayınlandı. İşte Hint yapımı Malang – Unleash the Madness filmi hakkında bilgiler ve izleyici yorumları...
Netflix Malang – Unleash the Madness Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Malang – Unleash the Madness Film İncelemesi ve Eleştirisi

Netflix’te yayınlanan Hint yapımı aksiyon ve gerilim filmi Malang – Unleash the Madness heyecan dolu senaryosuyla adından söz ettiriyor. Baştan sona kadar her neredeyse her sahnesinde aksiyon gördüğümüz Malang – Unleash the Madness filmini NeOldu.com okurları için inceledik. İşte bu inceleme film içeriğimizde 2020 yılında Netflix filmleri arasına katılan Hint yapımı Malang – Unleash the Madness filmi hakkında bilinmesi gerekenler, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu bulacaksınız…


1. Hint yapımı aksiyon, suç ve dram filmi Malang – Unleash the Madness içerisinde barındırdığı aşk hikayesi ve seri cinayetlerle dikkat çekiyor. Filmde her sahnesi dolu dolu ve heyecan hiçbir zaman azalmıyor.

Netflix


2. Malang – Unleash the Madness filminin hikayesi işe şöyle ki genç ve idealist adam kaybettiği sevgilisinin intikamını almak için mesleği bırakır ve bir dizi cinayet işler.

Netflix


3. Tesadüf eseri tanışan Advait ve Sarah kısa sürede birbirlerini tanırlar ve çok iyi vakit geçirirler. Birbirlerine iyice bağlanan çift artık sevgili olmuşlardır. İkili için her şey yolunda giderken bir polis çatışmasında Sarah hayatını kaybeder.

Netflix


4. Uzunca bir süre bu ölümün etkisinden kurtulamayan Advait kendine geldiğinde bu işin sorumlularından intikam almak ister.

Netflix


5. Son derece akıllıca planladığı bir dizi seri cinayeti arka arkaya işleyen Advait intikamını almaya çok yaklaşmıştır. Ancak Advait’in peşine en az onun kadar öfkeli ve intikam dolu bir polis memuru takılacaktır.

Netflix


6. Başrolünde bollywood’un ünlü aktörlerinden Anil Kapoor, Aditya Roy Kapur ve Disha Patani’nin yer aldığı Malang – Unleash the Madness filminin yönetmenliğini ise Mohit Suri yapmıştır.

Netflix


7. Aksiyon sahneleri biraz abartı olsa da keyifle izlenebilecek bir film. Ancak şu hint filmlerinde bazı sahneler gerçekten çok fantastik ve güzel filmi mahvedebiliyor. Neyse ki Malang filminde bu sahnleri çok görmüyoruz.

Netflix


8. Netflix orijinal içeriklerinden biri olan Malang – Unleash the Madness filmi IMDb’de 6.7’lik ortalama bir puan almıştır. Ayrıca film 2 saat 15 dakikadır.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Malang Filmi İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu Malang filmini detaylıca inceledik. İşte Malang filmi hakkında izleyici yorumları…

İzleyici 1: 

Hint filmlerini seviyorum izlerken bana ayrı bir heyecan ve hareketlilik veriyor. Keyfimi yerine getiriyor. Malang filmini de sevdim. Çok kaliteli bir yapım değil ama yoklukta iyi gitti…


İzleyici 2:

Malang filminin fragmanını izlediğimde ne oluyor burada böyle demiştim. Filmi izleyince de aynı tepkiyi verdim 2 saatlik film dolu dolu yapmışlar valla. Beğenip beğenmemek sizin elinizde ancak ben gördüğümü söylerim boşa geçen sahne yok.


İzleyici 3:

Netflix’in geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni Hint filmi. Biraz göz gezdireyim dedim açıkçası beğenmedim. Bir türlü ısınamadım Bollywood’un aksiyon filmlerine bence yapamıyorlar.


İzleyici 4:

Başroldeki aktör ne öyle ya dev gibi bir adam. Bence iyi oyuncu yani Bollywood çehresinde yaptığım değerlendirmeye göre. Film sıradan bir aksiyon filmi aşk ölüm intikam işte. Ancak güzel ve heyecan doluydu.


İzleyici 5:

2 saatinize değer mi bilmiyorum film gereksiz uzatılmamış ama bakıyorum 2 saatlikte bir şey yok değişik yani. Filmi 10 üzerinden 6 puan veriyorum…

Önerilen İçerik: Netflix Üzerinden İzleyebileceğiniz En İyi Hint Filmleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum