Mahmut Sami Şahin Kimdir? & Hakkında Bilgi

1971 Yılında Karaman da dünyaya gelen Mahmut Sami Şahin, Ak Parti'ye uzun yıllar hizmet eden siyasetçiler arasında yer almaktadır. Mahmut Sami Şahin hayatı hakkında ayrıntılı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Mahmut Sami Şahin Kimdir? & Hakkında Bilgi

Mahmut Sami Şahin Biyografisi

Mahmut Sami Şahin, 1971 senesinde Karaman'da doğdu. İlkokulu Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’ndan okuyup 1982 yılında tamamladı. 1989 senesinde Karaman İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Yükseköğrenimini Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde yapan Şahin, 1993 yılında mezun oldu. Yine Selçuk Üniversite’sinde yüksek lisansını tamamlayan Mahmut Sami Şahin, Makine Yüksek Mühendisi oldu.

Mahmut Sami Şahin Biyografisi


Mahmut Şahin Bir Süre Devlet Memurluğu Yaptı

1992- 1993 eğitim öğretim yılında Selçuk Üniversitesi'nin Eğitim Fakültesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldı. Ardından bir süre Karaman'da devlet memurluğu görevi yaptı. Daha sonra özel sektörde hidrolik otomasyon ve makine imalat sektörlerinde yönetici olarak çalışmaya devam etti.

Mahmut Şahin


Mahmut Sami Şahin Kendi Firmasını Kurdu

1998 senesinde kendi firması olan Simya Hidrolik Otomasyon Ltd. adlı Şirketini kurdu. 2000 senesinde Karaman ve Konya'da otogaz proje ve dönüşümlerini yaptı. 2004 senesinde Bosch Rexroth firmasının Konya bölge ana bayisine Bölge Müdürü oldu. Orta derecede Arapça ve İngilizce bilen Şahin, Savunma sanayi alanında bazı projelerde çözüm ortağı olarak başarılı işlere imza attı. Türk Uçak Sanayi olan TAİ ve ASELSAN bünyesindeki birçok projede çözüm mühendisi olarak çeşitli uygulamalar yaptı.

Mahmut Sami Şahin


Mahmut Sami Şahin Siyasi Hayatı

2010 senesinde Ak Parti Meram İlçe teşkilatının yönetim kurulu üyeliğinde görev alan Mahmut Sami Şahin, ilçe sekreterliği ve Ar-Ge'den sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 yılındaki yerel seçimlerde AK Parti'den, Meram Belediyesi Meclis üyesi olarak seçildi. Aynı zamanda AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi oldu. İmar Komisyonu Üyeliği, Meram Belediye Başkan Vekilliği, Büyükşehir Encümen Üyeliği ve Yerel Kalkınma Komisyonu Başkanlığı yaptı. Beş senedir AK Parti Büyükşehir Meclis Grup Başkan Vekilliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevlerini yürütmektedir. Sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler alan Şahin, Kızılay, MMO, KSO, MÜSİAD, KTO ve Selçuk Üniversitesinde Makine Mühendisliği Bölümü Sanayi Danışma Kurulunda üyeliklerde bulunmaktadır. Konya ve Karaman'da yatırımları devam eden Mahmut Sami Şahin, kendi şirketinde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır. Evli ve 4 çocuğu olan Şahin AK Parti'nin Karaman Belediye Başkan Adayıdır.

Mahmut Sami Şahin Siyasi Hayatı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.