Mafia 1 Hileleri | Para, Ölümsüzlük, Cephane ve Silah Hilesi

Mafia 1 oyununda görevleri hızlıca geçmenizi sağlayacak ve eğlencenizi ikiye katlayacak tüm hileler burada.
Mafia 1 Hileleri | Para, Ölümsüzlük, Cephane ve Silah Hilesi

2002 yılında piyasaya sürülen Mafia 1 oyunu hala daha milyonlarca kişi tarafından talep görmektedir. Hangar 13 tarafından geliştirilen ve 2K games tarafından yayımlanan Mafia 1 aksiyon ve macera video oyunudur.

Mafia 1 Definitive Edition olarak 25 Eylül 2020'de yeniden piyasaya sürülmüş, nostalji yaşamak isteyenlerin listesine girmeyi başarmıştır. Bu oyunda grafikler daha da iyileştirilmiş, oyun mekaniği, yüzler yeniden tasarlanmıştır. Mafia 1 Definitive Edition şu an Microsoft Windows, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında oynanabilmektedir.

Mafia 1 Hile Nasıl Aktifleştirilir?

Mafia 1 oyununda hile yapmak için ilk olarak paneli açmanız gerekmektedir. Paneli açmak için ESC'nin altında bulunan "é" tuşuna basmalısınız. Bastıktan sonra karşınıza bir panel gelecektir. Bu panele aşağıda listelediğimiz hile kodlarını yazabilirsiniz.

Mafia 1 Hileleri

Mafia 1'in tekrardan popüler olması hilelerini de beraberinde getirmiştir. Mafia 1 oyununda bazı sinir bozucu görevlerin geçilmesi, oyunu kolaylaştıracak hilelerin yapılması için oyuncular çeşitli sitelere başvurmaktadır. Biz sizlerin aratmış olduğu Mafia 1 hilelerini madde halinde derledik. İşte Mafia 1 hileleri;

  • Badgangsters: Ölümsüzlük Hilesi
  • Municak: Sınırsız Cephane
  • Boxer: Ellerinizi Büyütür
  • Mademan: Sağlık Hilesi
  • Deadgungs: Silah ve Cephane Hilesi
  • Cornufse: Araçların Açılmasını Düzenler

Mafia 1 Polisten Kurtulma Hilesi

Mafia 1'de polisten kurtulmak için istasyona giderek beklemeniz ve ardından travmaya binerek aranma seviyenizin düşmesini sağlamanız gerekmektedir. Bu yöntem sayesinde polisten kurtulmanız çok az sürecektir.

Mafia 1 Para Hilesi

Mafia 1'de para hilesi yapmak istiyorsanız siyah kıyafetler giyen adamları öldürmeniz gerekir. Siyah giyen adamları öldürdüğünüzde oyun size 500 dolar para verir. Araba patlatmak ise 100 dolardır. Bu yöntemleri deneyerek hızlı bir şekilde para kasabilirsiniz.

Aynı zamanda taksicilik yaptığınızda da oyunda para kazanabiliyorsunuz. Bu yüzden bir taksi arabası çalıp taksicilik yaparak paranızı katlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum