Lucas Ontivero Kimdir

Tam adı Lucas Elias Ontivero olan, 9 Eylül 1984’de Arjantin’in Catarmaca kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ofansif orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Lucas Ontivero Kimdir

Lucas Ontivero Biyografisi

Lucas Ontivero’nun Kulüp Kariyeri

Lucas Ontivero, futbol kariyerine ilk olarak 2004 yılında San Lorenzo’da başladı. Bu takımın alt yapısında 2 sene oynadıktan sonra sırasıyla Real Madrid, Merida, Tottenham Hotspur, Milan, Genoa ve son olarak doğduğu ülkenin takımı olan İndipente’nin alt yapılarında yer aldı. Alt yapı kariyerini bu takımda tamamladıktan sonra 2012 yılında Centro Atletico Fenix takımına transfer oldu ve burada profesyonel kariyerine başladı. 2 sene yer aldığı kadroda 10 maça çıkıp 1 gol attı.

lucas ontivero galatasaray

2014 yılında yabancı sınırlaması sıkıntısında kurtulan Galatasaray’a transfer oldu ve 2 Milyon Euro’ya tamamlandı. İlk zamanlar kadroda çok forma şansı bulamadı ve kendini geliştirmesi için Gaziantepspor’a kiralandı. Başlangıçta Gaziantep U-21 takımında maçlara çıktı.  Sonrasında teknik heyetin tavsiyesiyle A takıma yükseltildi. Burada da istediği performansı gösteremeyen Ontivero, 2014-2015 sezonun içerisinde Macaristan’ın Budapest Honved takımına kiralık gönderildi. Sadece 2 maçta forma giydiği takımdan sezon sonunda ayrılarak Galatasaray’a döndü. 2015-2016 sezonu başlamadan önce Will 1900 takımına kiralık gönderildi ve kariyerine burada devam etmektedir.

Lucas Ontivero’nun Başarıları

Galatasaray

Türkiye Kupası: 2013-14

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.