Netlix Orijinal Yapımı Love Wedding Repeat Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yapımı komedi dolu Love Wedding Repeat filmi hakkında bilgileri bu içeriğimizde sizlere sunuyoruz. İşte yılın en iyi romantik komedi filmi olan Love Wedding Repeat’ın konusu, oyuncu kadrosu ve izleyici yorumları…
Netlix Orijinal Yapımı Love Wedding Repeat Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Love Wedding Repeat Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Film İncelemesi

Netflix’in son günlerde ortaya koyduğu etkileyici ve başarılı filmlerden biri olan Love Wedding Repeat komedi ve aşk dolu senaryosuyla dikkat çekiyor. Bir süre önce yayınlanan fragmanıyla Netflix abonelerini heyecanlandıran yapım 10 Nisan tarihi itibarı ile Netflix’te yayınlandı. Kız kardeşinin düğünün sorunsuz bir şekilde tamamlanması için elinden gelen her şeyi yapan genç bir adamı ana merkezine alan film daha ilk haftasından en çok izlenen Netflix filmleri listesine adını yazdırmayı başardı. Bizde bu inceleme film içeriğimizde 2020 yılına damga vuran Netflix yapımı Romantik Komedi filmi Love Wedding Repeat filmi hakkında izleyici yorumları ve detaylı bilgilere yer verdik


1. İngiltere yapımı Love Wedding Repeat filmi ünlü yönetmen Dean Craig önderliğinde çekilmiş olupğ filmin senaryosu da yine Dean Craig’e aittir. Romantik Komedi türünde iddialı bir film olan Love Wedding Repeat’ın oyuncu kadrosunda ise Olivia Munn, Sam Claflin, Eleanor Tomlinson, Freida Pinto ve Jack Farthing yer almaktadır.

Love Wedding Repeat Filmi Hakkında Bilgiler


2. Filmi kız kardeşinin düğününde zorlu konuklarla başa çıkmaya ve onları dizginlemeye çalışan Jack’in hikayesi anlatılıyor. Adeta bir kaos ortamına dönüşmek üzere olan düğünde bir aşk ihtimali gören Jack’i zorlu saatler beklemektedir.

Love Wedding Repeat Filmi Hakkında Bilgiler


3. 2 yıl önce tanıştığı ve aşık olduğu kızı kız kardeşinin düğününde gören Jack aniden bir aşka tutulur ve kızın kalbini kazanmaya çalışır. Ancak tesadüfler bu kadarla sınırlı kalmaz ve düğüne Jack’in eski kız arkadaşı da davetlidir.

Love Wediing Repeat Filmi Hakkında Bilgiler


4. Acilen bir plan yapan Jack misafirler için bir oturmadüzeni kurgular ve bu sayede düğünde hiçbir sorun çıkmayacağını düşünür. Ta ki kızkardeşi Hayley’in eski erkek arkadaşı düğüne gelip herşeyi dağıtacağını söyleyene kadar. Hayley’in tavsiyesi üzerine Mark’ın içkisine yatıştırıcı koyması gerken Jack görevi yerine getirir. Ancak birkaç küçük çocuk oturma düzenini değiştirince büyük bir kaos çıkar.

Love Wediing Repeat Filmi Hakkında Bilgiler


5. Mark’ın içmesi için hazırlanan içki Jack’in önüne kalınca işler çığrından çıkar ve artık düğünde komedi dolu olaylar yaşanmaya başlanır. Mükemmel bir romantik komedi filmi olan Love Wedding Repeat her sahnesiyle izleyicilerini güldürmeyi başaran efsanevi bir yapım.

Love Wediing Repeat Filmi Hakkında Bilgiler


6. Son yılların en iyi Romantik komedi filmlerinden biri olan Love Wedding Repeat oyunculuk performansı açısından biraz eksik kalsa da hem senaryosu hem de yaşanılan komedi dolu olaylar filmin eksi yönlerini kapatıyor.

Love Wediing Repeat Filmi Hakkında Bilgiler


7. Netflix’in geçtiğimiz hafta yayınladığı ve izleyicilerinden tam not alan filmi Love Wedding Repeat 1 saat 40 dakika boyunca keyifli bir zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Love Wediing Repeat Filmi Hakkında Bilgiler


Netflix Yapımı Love Wedding Repeat Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’te yayınlanan en iyi romantik komedi filmlerinden biri olan Love Wedding Repeat filmi hakkında bilgi sahibi olmak için izleyici yorumlarını mutlaka okumalısınız.

İzleyici 1:

Son günlerde izlediğim en iyi filmlerden biriydi kesinlikle. İzlerken bir hayli güldüm ve film hoşuma gitti. Olivia Munn ve Sam Claflin’in muhteşem oyunculuğu ise beni benden aldı. Tam bir Hangover filmi olmuş.


İzleyici 2:

Netflix’in çöp yapımlarından biri olduğunu düşünüyordum ta ki filmi izleyene kadar. Çok mu iyi derseniz tabi ki hayır ama izlenir. Hatta keyifle izlenir. Boş vakti olanlara ve komedi severlere kesinlikle tavsiye ediyorum.


İzleyici 3:

Fragmanı izlediğimde işte mükemmel bir film demiştim. Aslına bakarsanız beklentimin altında kaldı. Netflix’in çıtır çerez filmlerinden biri olmuş. İzledim geçtim.


İzleyici 4:

Sırf Olivia Munn için izledim desem yalan olmaz. Film hakkında genel fikrim ise bence güzeldi eğlendim izlerken. Tabi klişe olaylar ve bazı oyuncuların kötü performanslarını da belirtmem gerekiyor.


İzleyici 5:

Klasik Netflix yapımı filmlerden biri. Bazı oyuncuları nerden buluyorlar gerçekten anlamıyorum. Başroldeki Jack bence gayet iyi ama kız kardeşini oynayan aktör nerdeyse projeyi batırıyormuş bence.


Netflix Orijinal Filmi Love Wedding Repeat Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Sam Claflin – Jack

Love Wedding Repeat Filmi Hakkında Bilgiler

Açlık Oyunları, Olmadan Önce Ben ve Adrift gibi filmler sayesinde tanıdığımız yakışıklı aktör Sam Claflin Love Wedding Repeat filminin başrolünde yer alıyor. Filmde kız kardeşinin sorunsuz bir düğün geçirmesi için çabalayan Jack karakterine hayat veren Sam Claflin gösterdiği oyunculuk performansıyla beğenileri kazandı. Jack karakteri ise birkaç saat içerisinde başına gelmeyen iş kalmayan şanssız bir adam olarak nitelendirilebilir.


Olivia Munn – Dina

Love Wedding Repeat Filmi Hakkında Bilgiler

Amerikalı güzel aktör Olivia Munn şimdiye kadar birkaç sinema filminde rol almış ve tecrübesiyle Love Wedding Repeat filmine katkı sağlamayı başarmıştır. Filmde Dina karakterine hayat vermiş olup göz alıcı güzelliğiyle dikkat çekmiştir. Dina karakteri ise Jack’in yıllar önce tanıştığı ancak bir türlü elde edemediği genç bir kızdır. Düğünde tekrar karşılaşan Jack ve Dina yaşanan talihsiz olayların merkezinde yer alırlar.


Eleanor Tomlinson – Hayley

Love Wedding Repeat Filmi Hakkında Bilgiler

The Illusıonist ve Dev Avcısı Jack filmlerinden tanıdığımız ve son yılların en başarılı kadın aktörlerinden biri olan Eleanor Tomlinson Love Wedding Repeat filmine konu olan düğünün sahibidir. Sorunsuz bir gün geçirmeye çalışan gelin Hayley karakterine hayat veren Eleanor Tomlinson oyunculuğu ile göz dolduruyor.

Önerilen İçerik: Netflix Orijinal Yapımı Mirage Filmi HakkındaBİlgiler veİzleyici Yorumları

NeOldu.com    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.