Love and Monsters Konusu, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Bu içeriğimizde sizin için Love and Monsters filminin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenler...
Love and Monsters Konusu, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Love and Monsters Filmi

Aksiyon ve macera türünde bir yapım olan Love and Monsters Amazon Prime’da yayınlanan filmlerden birisidir. Hızlı bir şekilde piyasaya girip yeni yapımları bünyesine alan Amazon Prime, seyirci kitlesini gün geçtikçe arttırmaktadır. Bu yazımızda kaliteli bir aksiyon yapımı olan Love and Monsters filmini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Love and Monsters konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını, incelemesini ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.


Love and Monsters Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. 16 Ekim 2020 tarihinde izleyicilerinin beğenisine sunulan Love and Monsters filmi 1 saat 49 dakika uzunluğundadır.

love and monsters yayın tarihi


2. Güzel bir hikâyesi ve iyi bir şekilde düzenlenmiş olaylar zincirine sahip olan Love and Monsters filmi izleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olmuştur.

love and monsters izleyici yorumları


3. Filmin yazarlığını The Babysitter yapımında imzası olan Brian Duffield ve Matthew Robinson yapmıştır. Yönetmenliğini ise Five Fingers for Marseilles, Apocalypse Now Now, Wide Open ve Sweetheart yapımlarından bildiğimiz Michael Matthews yapmıştır.

love and monsters yönetmeni


4. Filmin başrolünde son yıllarda yer aldığı yapımlarla ismini duyurmayı başarmış olan Dylan O'Brien ve Jessica Henwick vardır.

love and monsters başrolü


5. Filmin oyuncuları arasında Michael Rooker, Dan Ewing, Ariana Greenblatt, Ellen Hollman, Tre Hale, Pacharo Mzembe, Senie Priti, Amali Golden, Te Kohe Tuhaka, Tasneem Roc, Thomas Campbell ve Joel Pierce isimleri bulunmaktadır.

love and monsters oyuncuları


6. Film hayallerindeki kız ile birlikte olabilmek için canavarların olduğu kıyamet sonrası bir dünyada hayata tutunmaya çalışan bir adamın hikâyesini anlatmaktadır.

love and monsters konusu


7. Canavarlar Joel’in tüm ailesini elinden almıştır. Bir tek sevdiği kız Aimee hariç. Joel, kıyamet sonrası bu dünyada hem hayatta kalmaya hem de Aimee’yi bulmaya çalışır. En sonunda Joel Aaimee’yi bulur. Fakat Aimee kendisinden çok uzaktadır ve Joel uzun bir yolculuğa çıkmaya karar verir.

love and monsters filminin konusu


8. Macera ve komedinin güzel bir şekilde birleştirilmiş hali olan Love and Monsters zaman ayrılması gereken bir yapımdır. Bunu IMDb’den aldığı 7,1’lik puanla da kanıtlamıştır.

love and monsters imdb


Love and Monsters Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Diğer adı Monster Problems olan macera, gerilim, komedi türündeki film. Dylan O'Brien yine başarılı bir iş çıkarmış kendi adına, ben bu arkadaşın oyunculuğunu beğeniyorum. Film dünyaya çarpmak üzere olan astreodin yok edilmesi sonucunda dünya yüzeyine düşen bazı maddelerin dünya üzerinde bulunan canlılarda mutasyona sebep olması ve bu sebeple insan yaşamının %95'inin yok olması sonrasını anlatıyor. Cgi konusunda çok fazla bütçe olmadığı belli, canavarların görselleri biraz garip gözüküyordu ama bu seviyede bir film için gayet başarılı buldum. T*** B.

👤 Komedi ve macera filmi seviyorsanız, gayet beğenerek izleyeceğiniz bir yapım olmuş. Diğer post-apokaliptik filmlerde olan topluluklar arası savaş olayına dahil olmadıkları için bile takdirimi kazanmış filmdir. Canavarlar veya zombilerin olduğu survival film izleyelim diyorsunuz; filmin çoğu kim lider olacak diye milletin birbirini kesmesiyle geçiyor. Bu tarzda basit macera olduğunda son derece keyif verici oluyor. M**** T.

👤 En pahalı film ya da en iyi olay örgüsü değil ama dürüst olmak gerekirse bu film bana aile macera filmlerinin eski güzel günlerine geri dönüşler verdi. Macerası var, sevgisi var, arkadaşlığı var, mizahı var ve dünya hakkında daha fazla şey öğrenmek istemenizi sağlıyor. Kendimi iyi hissettiriyor. C**** T.

👤 Zombieland'a çok benziyor ve muhtemelen en sevdiğim filmlerden biri oldu. Ana karakter Will Smith veya Rock değil, zayıf bir hiç kimse. Dylan O’Brien harika. Film komik ve aksiyon harika. Canavarlar da gerçekten harika. Köpek bir baş belası. Bir devam filmi isterim. Daha çok karakter daha çok dünya inşa eden şeyler. L**** M.

👤 Gerçekten eğlenceli bir film ve düşündüğünüz kadar öngörülebilir değil. "Love and Monsters"‘ın abartılı türü ne kadar komik ve orijinal olarak düşündüğüne şaşırmıştım ama bu denemeye değer bir macera. İyi bir hafta sonu filmi arıyorsanız, denemenizi şiddetle tavsiye ederim. G**** G.

👤 Kötü değerlendirmeleri görmezden gelin, aslında oldukça iyi bir film. Orijinal bir şey değil, ancak günümüzde yaptıkları çoğu filmden çok daha iyi. Dylan O'Brien çok yetenekli ve tüm filmi iyi taşıyor. Bu Shakespeare değil, yine de eğlenceli. Arkadaşlarınızla ve ailenizle bir film gecesi için güzel. H*** T.

👤 Filmlerdeki zevkimi sorgulayarak başka bir sıkıcı kıyamet filmine hazırlandım. İyi bir şekilde şaşırdım. Filmde hepsi vardı, harika FX, iyi oyunculuk, canavarlar, görünmeyen kıvrımlar, bir Cumartesi gecesi için ihtiyacım olan her şey. Ve en önemlisi, kötü ya da iyi için, odaya bir dönüş (geleneksel olarak berbat olacak) bırakan açık bir son. Şiddetle tavsiye edilir. N**** S.

👤 Love and Monsters izlemesi eğlenceli bir filmdi ve bir süre sonra ulaşmaya çalıştığı amacını ve hedeflerini belirleyen çok eğlenceli yeni bir gerçeklik yarattı. Hikâye çok ilham verici ve tatlıydı, aynı zamanda duygusal anlar yaşadı. Haklı olan ve her an aceleye getirilmediğini hissettiğim bazı romantiklerde vardı. Karakterler de çok sevecen ve tüm çalışma süresi boyunca onları tamamen Dylan O Brien'e doğru destekleyebildim. Çünkü o tüm bir filmin en önemli özelliği, özel efektler de oldukça sağlamdı ve iyi bir iş çıkardılar. Love and Monsters tüm aileler için izlenmesi gereken eğlenceli bir filmdi. M*** M.


Love and Monsters Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Macera türündeki bir yapım olan Love and Monster filminde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte Love and Monster oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmesi gereken bilgiler.


Dylan O'Brien – Joel

Filmedeki başrol oyuncu olan Dylan O'Brien bir Amerikalı oyuncu, müzisyen ve yönetmendir. Daha önceden Süikatsçı, İlk Kez, Deepwater Horizon, Genç Çıraklar, Bumblebee ve Labirent serisinde yer alan Dylan O'Brien MTV dizisi Teen Wolf’daki Stiles rolü ile tanınmıştır. Dylan O'Brien ayrıca Genç Hollywood En İyi Kadro Ödülü gibi toplam 12 adet ödül kazanmıştır. Dylan O'Brien bu filmde kıyamet sonrası dünyada her şeyini kaybetmiş sadece sevdiği bir kız kalmış olan Joel karakterini canlandırmaktadır.

love and monsters joel


Jessica Henwick – Aimee

Filmdeki önemli karakterlerden biri olan Jessica Henwick bir İngiliz oyuncu ve yazardır. Daha önceden Iron Fist, The Defenders, Game of Thrones, Luke Cage ve Star Wars: Güç Uyanıyor gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Jessica Henwick bu filmde canavarların ele geçirdiği bir dünyada yaşayan ve sevdiği çocuk ile yolları ayrılan Aimee karakterini canlandırmaktadır.

love and monsters aimee

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.