Lotus’un Dev Projesi: SUV

Lotus yeni nesil SUV modeli için kollarını sıvadı. Proje aşamasında olan araç birçok özelliği ile rakiplerine gözdağı veriyor.
Lotus’un Dev Projesi: SUV

Proton otomobil firmasının bünyesi altında üretimlerine devam eden İngiliz otomobil firması Lotus, projelerine hız kesmeden devam ediyor. Ürettiği hafif araçlarla adını Avrupa otomobil piyasasına duyuran Lotus, bu ilkesinden vazgeçmeyeceğe benziyor. Son olarak üretimini planladığı Jean-Marc Gales markasının SUV modeli için hazırlıklara başlandı ve projenin ilk koşulu otomobilin hafif olması.

lotus-.jpg

Çin’de Üretilecek

Lotus, tasarladığı yeni model otomobili SUV ile geleceğe yatırım yapmaya hazırlanıyor. Çin’de 2019 yılında üretimine başlanacak olan otomobil hafifliği ile dikkat çekecek. Aynı boyutlara sahip rakip araçlara oranla 200-250 kg daha hafif olması planlanıyor. Güçlü Toyota motoruna sahip olacak olan SUV, rakiplerinden geri kalmayacak. Diğer yandan ise alüminyum gövde panelleri ile de göze hitap edecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.