Loreal Castıng Sunkiss Renk Açıcı Jel

Loreal Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel İle evde kolay ve pratik bir uygulama ile saç renginizi dilediğiniz tona kadar açabilirsiniz. Besleyici yapısı ile hem bakım yapıp hem de saçlarınızın rengini değiştirebilirsiniz.
Loreal Castıng Sunkiss Renk Açıcı Jel

Bahar ve yaz mevsimi kadınların saç renklerini değiştirdiği açık tonlara doğru ilerlediği zamandır. Bu dönemlerde kadınlar saçlarının rengini açık tonlarda boyamak isterler. Enerji ve neşe dolu bir yaz yaşamak için kadınlarda kendini yaza bu şekilde değişim göstererek hazırlar. Bazı kadınlar bunun için kuaförlerin yolunu tutarken, bazı kadınlar ise evde kendi boyamanın yollarını arıyor. Evde saç rengi açmak kolay bir uygulama değil. Fakat günümüzde değişen ve yeni çıkan ürünler bu konuda kadınların yardımına koşuyor. Loreal’ in ürettiği yeni bir ürünle, saç renginiz birkaç aşama sonucu dilediğiniz gibi ren değişimi yapabilirsiniz. Bu ürünü tüm kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz. Satış fiyatı 24 tl olup bazı mağazalarda indirimli olarak 14 - 18 tl ye satılmaktadır. 

 

loreal-casting-sunkiss-ren-acici-jel.jpg

Renk açma işlemi birkaç kez uygulama sonucunda oluyor fakat istediğiniz tona ulaşma imkanını sağlıyor. Loreal Cating Sunkiss Renk Açıcı Jel saçlarını birkaç ton açıyor. Bu işlem oldukça kolay ve pratik bir şekilde uygulanıyor. Kolay ve durulanmaya bir uygulama sonrası saç rengini hem açıyor hem de besleyici yapısı ile bakım yapıyorsunuz. Dilerseniz tüm saçınıza ya da saçınızın belli bölümlerine uygulayabilirsiniz. Hatta ombre dahi yapabilirsiniz.

 

Loreal Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel Nasıl Uygulanır ?

Bu işleme başlamadan önce saçlarınızın temiz, kuru ya da ıslak olmasının bir önemi bulunmamakta. Eldivenleri takınız. Ürünü alıp eldiven taktığınız elinize sıkınız. Saçınıza nasıl bir işlem uygulamak istiyorsanız, o bölüme ürünü sürünüz. Daha sonra saçınıza eşit dağılması için bir tarakla saçlarınızı tarayınız. İster güneşe çıkıp, isterseniz kurutma makinesi ile kurutarak işlemi bitiriniz. Nemli olan saçınızı kuruttuktan sonra anında bir açılma göreceksiniz fakat ilk uygulama için anında büyük bir ton farklı beklemeyiniz. Birkaç uygulama sonrası saçınızda istediğiniz rengi göreceksiniz. Eğer saçınızda doğal güneş ışıltıları ve güneşten açılmış bir görüntü elde etmek istiyorsanız, sadece uçlarına uygulamanız yeterli oluyor. Bu uygulama ile saçlarınızı neredeyse 4 tona kadar açabilirsiniz. 

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.