Pubg Mobile Liyakat Ne Demek, Nasıl Yükseltilir, Neden Düşer?

Pubg Mobile oyununda yapacağınız davranışlardan dolayı düşen veya yükselen liyakat puanı nedir? Bu yazımızda Pubg mobile liyakat puanının ne anlama geldiğini detaylıca anlattık.
Pubg Mobile Liyakat Ne Demek, Nasıl Yükseltilir, Neden Düşer?

Pubg Mobile Liyakat Nedir?

Pubg mobile oyununda liyakat puanı oyunda kötü şeyler yapınca veya takım arkadaşınızı öldürünce düşmektedir. Oyun oynadıkça, kurallara uydukça artan liyakat puanı çok önemlidir. Hesabınızı açtığınızda 100 olan liyakat puanı 50'nin altına düşerse arkadaşlarınızla oyun oynayamazsınız.

Pubg Mobile Liyakat Ne Demek


Pubg Mobile Liyakat Düşerse Ne Olur?

Oyun içerisine koyduğu kurallara uyulmasını isteyen Pubg Mobile çalışanları Liyakat sistemini oyuna getirdi. Liyakat sisteminde kötü davranışlarınız Liyakat puanınızı düşürürken iyi davranışlarınız puanınızı arttırmaktadır. 


Pubg Mobile Liyakat Puanı Nasıl Düşer?

 Pubg liyakat puanı ilk kez bir takım arkadaşınızı öldürdüğünüzde 10 puan düşer. Takım arkadaşınızı 7 gün içerisinde tekrar öldürürseniz bu kayıp 15 olur. Hala takım arkadaşlarınızı öldürmeye devam ederseniz 30 liyakat puanı daha kaybedersiniz. Herhangi bir hile programı kullandığınız tespit edilirse 60 liyakat puanı kaybedersiniz.


Pubg Mobile Liyakat Nasıl Yükseltilir, Kazanılır?

Pubg Mobile'de liyakat puanınız düştüyse ve bunu geri yükseltmek istiyorsanız, kurallara uymalı, hiç kimseyle kavga etmeden saygılı bir şekilde oyununuzu oynamalısınız. Ne kadar çok oyun oynarsanız liyakat puanınız yükselir ve eski haline geri gelir. Pubg Mobile liyakat nasıl yükseltilir sorusunun tek cevabı ise oyunu sık sık oynamak. 


Pubg Mobile Başarı Puanı Nasıl Yükseltilir?

Pubg Mobile başarım puanınızı artırmak için görev açıklamalarını çok iyi okumanız gerekmektedir. Bir görevden puan elde edebilmeniz için tüm adımlarınızı eksiksiz tamamlamalısınız. Kendinize en uygun gördüğünüz görevi seviyedeki görevi seçin. Bol bol maç yaparak görevleri tamamlamaya çalışın.


Pubg Mobile Liyakat En Az Kaç Olmalı?

Pubg Mobile liyakat puanı en az 50 olmalı. Eğer puanınız 50'nin altına düşerse arkadaşlarınızla maç oynayamazsınız. Tek başınıza oyuna girerek liyakat puanınızı yükseltmeniz gerekmektedir. Puanınızı nasıl yükselteceğinizi ise yukarda detaylı bir şekilde anlattık.


Pubg Mobile Liyakat 0 Olursa Ne Olur?

Pubg Mobile liyakat puanınız 0 olursa oyuncu kısa süreli ban yiyebilir. Eğer liyakat puanınız tekrar 0'a düşerse oyundan tamamen uzaklaştırırsınız. Uzun süreli veya süresiz ban yiyebilir, hesabınıza hiçbir zaman giriş yapamayabilirsiniz.


Pubg Mobile Liyakat Nereden Bakılır?

Pubg mobile oyununuzu açtıktan sonra profilinize girin. Daha sonra kademeler yerine tıklayın. Sol alt kısımda liyakat puanınız gözükmektedir. Eğer puanınız 50'den düşükse tek başınıza oyun girerek puanınızı yükseltmeniz gerekir. 50'den yüksekse sorun yoktur fakat puanı 70'in altında tutmamak gerekir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum