Liderler Gece Yatmadan Önce Bunları Yapıyor!

Dünya'da yaşantısı en çok merak edilenler hiç şüphesiz liderler, zenginler ve büyük sanatçılardır. Peki liderlerin gece yatmadan önce neler yaptığını biliyor musunuz? İşte, liderlerin yatmadan önceki ilginç gece aktiviteleri...
Liderler Gece Yatmadan Önce Bunları Yapıyor!

Dünya liderleri olarak tanınan insanlar her zaman her yaptıkları ile gündem yaratır. Devlet başkanları, büyük şirket sahipleri, önemli sanatçılar gibi kişiler hep insanların dikkat merkezinde olmuşlardır. Özel hayatları, aktiviteleri her zaman en çok takip edilen konuların başında gelmektedir. Peki, liderlerin uyumadan önce neler yaptığını hiç düşüdünüz mü? İşte, liderlerin yatmadan evvel yaptıkları ilginç aktiviteler:

barack-obama-001.jpg

1. Barack Obama: ABD Eski Başkanı Barack Obama kendisini ‘gece kuşu’ olarak nitelendiriyor. Başkan Obama akşam yemeğini ardından zamanını çocuklarıyla değerlendiriyor. Çocukları uyuduktan sonra gece yarısına kadar brifingleri okuyor ve yazması gerekenleri yazıyor. Obama’nın genellikle 00.30 - 01.00 sularında uyuduğu biliniyor. (Başkanlıktan sonraki uyku saatleri hakkında henüz bir bilgi edinemedik.)


2. Bill Gates: ‘Microsoft’un kurucusu ve Dünya’nın sayılı zenginlerinden biri olarak gösterilen Bill Gates’in her gece 1 saat kitap okuduğu kaydediliyor.

bill-gates.jpg


3. Sheryl Sandberg: Dünya’nın en çok kullanıcıya sahip olan sosyal paylaşım sitesi ‘Facebook’un yöneticilerinden Sheryl Sandberg yatmadan önce elektronik postalarına göz atar ve kesinlikle telefonunu kapatır. Uykudan kalktıktan sonra da ilk olarak, yine elektronik postalarını inceler.

sheryl-sandberg.jpg


4. Adrianna Huffington: ‘Huffington Post’un kurucusu Arianna Huffington yatmadan önce elektronik cihazlar vasıtasıyla değil de kitabın sayfalarını elleriyle çevirerek okumayı tercih ettiğini ifade ediyor. 

adrianna-huffington-2.JPG


5. Stephen King: ABD’li meşhur yazar Stephen King uyumadan evvel herkes gibi dişlerini fırçalayıp ellerini yıkadığını söylüyor. Ünlü yazar yastıkların kılıfsız kısmından uzakta yatmaya çalıştığını belirtiyor.

stephen-king-002.jpg


6. Keval Desai: Daha önce ‘Google’da müdür olan Keval Desai dikkatini daha iyi toplamak için geceleri çalıştığını söylüyor.

keval-desai.jpg


7. Benjamin Franklin: ABD’nin kurucularından biri olan mucit Benjamin Franklin her gece kendisine ‘Bugün faydalı olacak ne yaptın?’ sorusunu yöneltiyormuş.

benjamin-franklin.jpg


8. Winston Churchill: İkinci Dünya Savaşı dönemlerinde İngiltere'nin Başbakanı olan Winston Churchill akşamları viski-soda içerek küçük bir şekerleme yermiş. Daha sonra da gece boyunca çalışırmış.

winston-churchill.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.