LG'den USB Destekleyen Tablet

Güney Koreli teknoloji devi LG yeni tasarladığı ve USB girişine sahip tabletini duyurdu.
LG'den USB Destekleyen Tablet

Akıllı telefon pazarında oldukça aktif olan LG her konuda teknoloji devi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Firma hiçbir aparata gerek kalmadan USB destekleyen tablet tasarladı.

LG G Pad II 8.0 adını alan tablet birçok yenilik ile geliyor. Cihaz üzerinde 1280x800 px IPS ekran bulunuyor ve bu ekran ile kaliteli görüntüler sergilenmesi amaçlanıyor. Bu tabletin bir önceki modelinde de aynı ekran ile çıkartmış ve kullanıcılar tarafından tam not almıştı.

LG G Pad II 8.0

Yine bir önceki modelinde kullandığı SnapDragon 400 işlemcisi dört çekirdek bulunduruyor ve 1.2 Ghz hız sunuyor. Bir önceki modele göre bulunan tek fark RAM. Eski tablette 1 GB RAM kullanan LG yeni LG G Pad II 8.0 tabletinde 1.5 GB RAM kullanıldı.

LG G Pad II 8.0

Tablette kamera kalitesi bakımından biraz sorunlar var gibi görünüyor. Zira arka kamerası 5MP olan tabletin ön kamerası ise sadece 2MP. Bu özellikler ile kullanıcıların pek memnun kalmayacağı ortada. Tabletin olumlu özelliklerinden biri 32 GB dahili hafızanın yanında bir de microSD kart desteği sunması. Böylece cihazın hafızasını 128 GB boyutuna kadar artırabilmeniz mümkün oluyor. 4.200 mAh batarya bulunan tablet üzerinde kapasitif bir stylus kalem de bulunduruyor.

LG G Pad II 8.0

Cihazın en önemli özelliği olarak gösterilen ise sadece 8.9 mm kalınlığında olmasına rağmen USB 2.0 girişi bulunduruyor olması. Böylece gerektiğinde bu kısımdan herhangi bir aparat kullanmadan USB 2.0 destekleyen aygıtlar bağlayabiliyor ve işlemlerinizi kolayca halledebiliyorsunuz. Ayrıca bu kısımdan harici mouse, klavye gibi aparatlar da ekleyebiliyorsunuz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.