LG'den Altıgen Batarya

LG üretmiş olduğu altıgen batarya ile pil süresini uzatmayı başardı.
LG'den Altıgen Batarya

Teknolojinin aksayan en büyük yanını bataryalar oluşturuyor. Tüm donanımlar beklenmedik bir hızla gelişme gösterirken bataryalar bu donanımları fazlasıyla geriden takip ediyor.

Akıllı cihaz bataryaları üzerinde ar-ge çalışmaları yürüten LG, altıgen batarya üretmeyi başardı. Firma böylece bataryalarda %25 oranında fazla verim aldı. Şu an için akıllı saatlere yönelik geliştirilen bataryaların en çarpıcı yanı altıgen olması. Bu da saat, yuvarlak bir tasarıma sahip olsa bile eğer LG altıgen batarya kullanılırsa batarya süresinin %25 olarak uzaması anlamına geliyor.

LG Altıgen Batarya

LG’nin LG Chem adındaki kimya fabrikalarında geliştirdiği bu teknolojinin şimdiden Kore ve Uzakdoğu’ya sevkiyatına başlandı. Altıgen bataryalar biraz da olsa bu alanda kötü anılan batarya teknolojisini ileri taşımış durumda.

Teknoloji uzmanları, LG mühendislerinin ortaya çıkartmış olduğu altıgen bataryalar üzerinde geliştirme yaparak akıllı telefonlara uygun tasarım geliştirmelerinin mümkün olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.