Şık Tasarım ve Yüksek Özellikler: LG V30 Plus İncelemesi

Üstün teknik özelliklere sahip en iyi lG marka akıllı telefonlardan biri olan V30 Plus modelini detaylıca araştırdık ve inceledik...
Şık Tasarım ve Yüksek Özellikler: LG V30 Plus İncelemesi

LG V30 Plus

Teknoloji devi LG akıllı telefon piyasasında rakiplerinin biraz gerisinde kalsa da V30 Plus modelinde sunduğu üstün donanımlarla fark yaratmayı başarıyor. Bu içeriğimizde LG V30 Plus'un teknik özelliklerini, tasarımını ve kullanıcı deneyimlerini detaylıca inceledik. Ayrıca içeriğimizde LG V30 Plus hakkında net fikirlere sahip olabilmeniz için kullanıcı yorumları ve hakkında merak edilen soruların cevapları da yer alıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
LG V30 Plus
Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

İşte uygun fiyatıyla dikkat çeken LGV30 Plus'ın özellikleri ve incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemci ModeliSnapdragon 835
RAM Boyutu4 GB
Dahili Hafıza Boyutu128 GB
Piksel Sayısı16 MP
Ön Kamera Piksel Sayısı5 MP 90FPS
Ekran Boyutu6 inç
Ekran ÇözünürlüğüQHD + (2880 x 1440)
Pil Kapasitesi3300 mAh
Ağırlığı158 gr
İşletim SistemiAndroid
Hafıza Kartı TipiMicro SD

LG V30 Plus Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünü yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Tam anlamıyla fiyat performans cihazı. Bu fiyata bu kadar kaliteli ve özellikli telefon almak imkansız. Aşırı derecede memnunum. Almak isteyen tereddüt etmeden alsın.2017 yılında piyasaya çıkan bir telefon,2019 yılı sonu piyasaya çıkan telefonlardan birçok özellik ve performans açısından fazla özelliğe sahip. Siz düşünün. Tek eksi tarafı ön kamerası. Ön kamerası ışık seviyesi az ortamlarda net çekim yapmıyor ama Aydınlık ortamda problemsiz. Alın derim. Ü. F.

👤 Uzun süredir kullanıyorum. Marka takıntısı yapmadan alınabilecek hem kaliteli hem şık bir telefon. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkartmadı. 4 GB ram aklınızı karıştırmasın. Eşim 6 GB RAM telefon kullanıyor kesinlikle ondan daha stabil ve hızlı. Mustafa D.

İnceleme

1. LG’ye özgün yazılımı ve donanımına sahip olan V30 + ekranı, bataryası, hızlı şarjı, kamera çözünürlüğü, temel özellikleri ve kullanım kolaylıkları sayesinde rakiplerinden farkı baya bir açıyor.

LG V30 Plus İnceleme

2. Ekranından başlayacak olursan 6.0 inçlik bir ekrana sahip olan LG V30 + 1440 x 2880 piksel çözünürlüğe sahip. QHD + ekranı bulunan V30 + bu sayede görsel içerikleri daha canlı daha kaliteli ve daha gerçekçi hale getiriyor. OLED ekran teknolojisine ev sahipliği yapan telefon bu ekranı Corning Gorilla Glass 5 ile koruyor. Dışarıdan gelen fiziksel darbelere büyük ölçüde engel olan bu cam koruması yük kalitede malzemeden üretiliyor. Bunların dışında 537 PPI yoğunluğa DCI-P3 renklendirmesi sayesinde 16 milyon renk sayısı ile gerçekçiliğini arttırıyor. Multi touch özelliği ile birden fazla parmakla ekran üzerinde iş yapabilir HDR10 18 : 9 oranı ile tam ekran kullanımı sağlayabilirsiniz. In-Cell Touch teknolojisiyle ince ekrana sahip bu ürün gözlerinizi gece bile yormayacak bir şekilde tasarlanmış.

LG V30 Plus İnceleme

3. 3 kamerası sayesinde kaliteli çekim yapabileceğiniz V30 + 16 MP çözünürlüğe sahip. Optik görüntü sabitlemesi sayesinde kaliteli, hızlı ve net çekimler yapabiliyor. Manuel ve otomatik olarak odaklama sağlayan kameraları aynı zamanda RAW kayıt yapabiliyor. Ses etkileşimiyle fotoğraf video çekebilmenize olanak sağlayan teknolojiye sahip bu ürün 360 derece fotoğraf çekme imkanıda sunuyor. Ana kamerası ile 2160 p Ultra HD ve 4K çözünürlük kalitesinde video kayıt alabilirsiniz. 5 MP’e sahip ön kamerasıyla 1080 p fotoğraf ve video kaydı çekebilirsiniz.

LG V30 Plus İnceleme

4. 8 çekirdekli 64 bit işlemcisi, 4 GB RAM’i ve Adreno 540 GPU’su ile son derece yüksek bir performans sağlayan V30 + çift kanallı RAM’i sayesinde maksimum işlemci kullanımı sağlıyor. 128 GB dahili hafızası bulunan telefon 2 TB’ a kadar arttırılabilir hafıza özelliğiyle sınırsız fotoğraf, video ve belge depolama imkanı sunuyor.

LG V30 Plus İnceleme

5. 3300 mAh bataryasıyla maksimum enerji tasarrufu sağlayan LG 3.0’lık hızlı şarj adaptörü sayesinde 32 dakika içinde bataryanın %75’ini dolduruyor.

LG V30 Plus İnceleme

6. Snapdragon 835 işlemci modeli kullanan LG 2.45 GHz hıza ve 8 çekirdeği ile birlikte oyunlarda sosyal alanda ve işlerinizde asla hız kesmemenizi sağlayacak.

LG V30 Plus İnceleme

7. Kusursuz kavisleri ve *Amerika Birleşik Devletleri Standart Düşme Testini* başarıyla geçen dayanıklılığı ile kendini ilgi odağı haline getiren telefon özel bir teknolojiye sahip olup kir ve leke tutmaz bir şekilde tasarlanmıştır.

LG V30 Plus İnceleme

8. Bu telefonunda hiçbir masraftan çekinmeyen LG minimum ışıkta mükemmel çekim yapabilmeniz için F1.6 kristal lens kullanmış. Çektiğiniz video ve fotoğrafları telefonun içinde bulunan kendi donanımı olan Cine Video modu ile etkileyici film efektleri ile kaydedebilirsiniz.

LG V30 Plus İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
LG K41s İncelemeUygun Fiyatlı Telefonlar
Amazon
Fiyatını Gör
LG V30 Plus
Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

LG V30 Plus Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

LG V30 Plus çift hatlı mı?

LG V30 Plus'ın Türkiye için üretilen modelleri çift hat sistemini desteklememektedir.

LG V30 Plus 5G destekli mi?

LG V30 Plus akıllı telefon birçok teknolojik donanıma sahip olsa da Türkiye sürümünde 5G desteğini sunmamaktadır.

LG V30 Plus suya dayanıklı mı?

LG V30 Plus IPX8 sertifikasına sahip olup suya dayanıklı olarak tasarlanmıştır.

LG V30 Plus'ın şarjı dayanıklı mı?

3000 mAh bataryaya sahip olan LG V30 Plus güçlü işlemci ve ram gücü nedeniyle şarj tüketiminde etkili bir tasarruf sağlayamıyor. Bu sebeple aşırı kullanımlarda LG V30 Plus'ın şarj tutabildiğini söyleyemeyiz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.