LG G4c Türkiye'de Satışa Çıktı

LG fiyat ve performans odaklı ve selfie severlerin çok seveceği G4c akıllı telefonunu Türkiye’de satışa çıkarttı.
LG G4c Türkiye'de Satışa Çıktı

Son zamanlarda yapmış olduğu ataklarla akıllı telefon pazarında yükselişe geçen LG şimdi de selfie severlerin çok seveceği ve fiyat performans odaklı olarak ürettiği G4c’yi Türkiye’de satışa sundu.

Cihazı orta seviye olarak adlandırıyor. Zaten “telefondan çok bir şey beklemeyen kişiler için üretildi” açıklaması da bunu gayet iyi kanıtlıyor. Her ne olursa olsun telefon ilhamını büyük abisi ve LG’nin amiral gemisi olan G4’ten almış. Ancak tabii ki onun gibi bir performans sunmuyor.

LG G4c

Orta seviye telefonlara göre oldukça iyi performansa sahip olan modelde Android 5.0 ilk olarak göze çarpan nokta oluyor. Cihazın üzerinde SnapDragon 410 işlemci bulunuyor. Bu işlemciyi ise 1 GB ile sınırlandırılmış bir RAM desteği karşılıyor. Bu da cihazın neden orta seviye olduğunu açıkça gösteriyor.

Cihaz 5 inç IPS ekrana sahip. Böylece kaliteli görüntüler sunmayı hedefleyen telefonun kamera kalitesi ise şaşırtıyor. 8 MP kalitesinde arka kameraya ve 5 MP kalitesinde ön kameraya sahip cihaz fotoğraf ve selfie çekmeyi sevenler için kaçırılmaz nimet gibi duruyor.

LG G4c

Telefon üzerinde 8GB dahili hafıza bulunsa da microSD kart desteği de sunuyor ve böylelikle hafızası rahatça artırılabiliyor. Ayrıca cihaz 2540 mAh gücünde batarya taşıyor ve bu da orta seviyedeki bir telefon için gayet yeterli düzeyde.

LG G4c cihazı telefondan çok fazla işlem beklemeyenler için ve fiyat/performans olarak üretildi. Daha önceleri Avrupa pazarında satışa çıkmış olan telefon henüz geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de satışa çıktı. Ürünün fiyat etiketi ise 900 TL olarak belirlendi ve raflardaki yerini aldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.