LG 50NANO756PA LED TV İncelemesi - Özellikler & Yorumlar

LG 50NANO756PA led TV ile ilgili kullanıcı yorumları, özellikleri, ses ve görüntü performansı gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
LG 50NANO756PA LED TV İncelemesi - Özellikler & Yorumlar

Hayatımızın büyük bir bölümünü televizyon başında geçiriyoruz ve LG 50NANO756PA LED TV ile bu deneyim daha da keyifli hale geliyor. Bu televizyon, yüksek çözünürlüklü görüntüler, canlı renkler ve keskin bir görüntü kalitesi sunuyor. Ayrıca, akıllı TV özellikleri sayesinde favori uygulamalarımıza kolayca erişebilir ve sevdiğiniz film ya da dizileri bulabilirsiniz. Bu televizyon için sadece bir televizyon değil, evde sinema keyfini yaşatıyor desek abartmış olmayız. Hazırsanız, LG 50NANO756PA LED TV ile hayatın tadını çıkarmanın tam zamanı!

LG 50NANO756PA Özellikleri

Ekran Boyutu50"
Görüntü4K
Çözünürlük3840 x 2160
Android TVVar
Smart TVVar
Amazon
Fiyatını Gör
LG
Televizyon
Aradığın
Fiyatı Gör

LG 50NANO756PA LED TV

LG 50NANO756PA LED TV ile gerçek sinema deneyimini evinize getirin! Bu NanoCell TV, yaklaşık 8 milyon piksel ile standart HD TV'lerden daha keskin ve daha detaylı görüntüler sunarak ayrılmayı başarıyor. Böylece izlediğiniz filme hayat verecek daha canlı ve daha gerçek bir görüntü elde etme imkanı bulabiliyorsunuz.

İşte, LG 50NANO756PA LED TV ile ilgili tüm detaylar;

LG 50NANO756PA Tasarım

LG NanoCell TV, renkleri filtrelemek ve rafine etmek için LG NanoCell Teknolojisi olan nanopartikülleri kullanır, bu sayede RGB dalga boylarındaki bozuklukları giderir. Böylece ekranda yalnızca gerçek ve doğru renkler görüntülenir. Bu sayede takip ettiğiniz tüm uygulamalar üzerinden gerçek bir sinema deneyimi yaşamanıza olanak tanır.

Filmmaker Modu ile doğru görüntü oranları, renkler ve kare hızları mükemmel bir şekilde korunurken hareket yumuşatma, gürültü azaltma ve keskinleştirme gibi bazı işlem sonrası efektler devre dışı kalır. Hollywood’un önde gelen film yapımcıları tarafından desteklenen bu mod, film yapımcılarının görsel vizyonunu izleyiciyle buluşturmayı hedefliyor.

LG 50NANO756PA LED TV'nin NanoCell teknolojisi, en karanlık mağaralardan en aydınlık dünyalara kadar hayal edebileceğiniz tüm oyun deneyimini canlı renklerle aydınlatır. Böylece gerçekçi bir oyun deneyiminin keyfini çıkarmanız mümkün olur.

LG 50NANO756PA

LG 50NANO756PA Ekran ve Görüntü

Ekran50" 126 cm
Ekran Çözünürlüğü3840 x 2160
Görüntü İşlemcisiDört Çekirdekli İşlemci
HDRAktif HDR
Resim Modu9 mod
En-Boy Oranı16:9
Ekran TipiDirect LED

LG 50NANO756PA LED TV, 50 inçlik Direct LED ekranı ve 3840 x 2160 çözünürlüğüyle evinizi bir sinema salonuna dönüştürüyor. Dört çekirdekli işlemcisi ve 60 Hz ekran yenileme hızıyla hızlı ve akıcı bir performans sağlayan bu televizyon, Aktif HDR ve Filmmaker Modu sayesinde gerçekçi görüntülerle yönetmenlerin istediği film deneyimini yaşamanıza yardımcı olur. Ayrıca, 9 farklı resim modu ve görüntü iyileştirici teknolojisi ile her türlü ortamda mükemmel bir görüntü sağlayan cihaz, LG Smart TV özelliği ve dahili HD uydu alıcısı sayesinde internete bağlanma ya da televizyon kanallarını doğrudan izleme imkanını da beraberinde getiriyor.

LG 50NANO756PA Ses Özellikleri

Hoparlör Sistemi2.0 Hoparlör Sistemi
Ses Çıkışı20 W
Surround Ses ÖzelliğiUltra Surround
Net SesVar
LG Sound SyncVar

LG 50NANO756PA LED TV,  2.0 hoparlör sistemi ve 20W ses çıkışı sayesinde, güçlü ve berrak bir ses deneyimi sunar. Ayrıca, Ultra Surround özelliği sayesinde, tıpkı sinema salonundaki gibi surround ses kalitesi sağlayarak evinizdeyken bile sinema keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. LG Sound Sync ve Sound Share özellikleri sayesinde, kablosuz olarak diğer cihazlarla bağlanabilir ve sesi başka bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Ayrıca Bluetooh üzerinden müzik çalma özelliği ile en sevdiğiniz şarkıları dilediğiniz gibi çalabilirsiniz. 

LG 50NANO756PA LED Bağlantı Özellikleri

HDMI Bağlantı Sayısı3
USB Sayısı2
Kablosuz BağlantıBluetooth 5.0, Wi-Fi
Screen ShareVar

LG 50NANO756PA LED TV, zengin bağlantı özellikleri ile kullanıcılara üstün bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bu televizyon, üç adet HDMI bağlantı noktası sayesinde cihazlarınızı bağlama konusunda size esneklik sağlar. Ayrıca, iki adet USB bağlantı noktası sayesinde harici depolama aygıtlarınızı kolayca bağlayabilirsiniz.

Bu televizyon ayrıca Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi özellikleri ile kablosuz bağlantı konusunda da son derece güçlüdür. Bu sayede, telefonunuz, tabletiniz veya dizüstü bilgisayarınız gibi diğer cihazlarınızı televizyona bağlayarak daha büyük bir ekranda içeriklerinizi keyifle izleyebilirsiniz. Ayrıca, Screen Share özelliği sayesinde, cihazlarınızda bulunan fotoğraflar, videolar ve müzikler gibi içerikleri kolayca televizyona aktarabilirsiniz.

RF girişi de bulunan bu televizyon, uydu alıcısı veya kablolu TV bağlantısı gibi analog sinyalleri kabul etmek için kullanılabilir. Bu sayede, kablolu TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz

LG 50NANO756PA Teknik Özellikleri

  • 50" ekran
  • 3840 x 2160 çözünürlük
  • Güçlü ses sistemi
  • Ultra Surround özelliği
  • Android TV 
  • 8 milyon piksel görüntü kalitesi
  • 4K canlı görüntü
  • NanoCell teknolojisi

LG 50NANO756PA

 

 

Amazon
Fiyatını Gör
LG
LED TV
Aradığın
Fiyatı Gör

LG 50NANO756PA Yorumları

LG 50NANO756PA

? *** ***: Gerçekten harika bir görüntü kalitesine sahip. Renkler çok canlı ve net, herhangi bir film veya dizi için mükemmel bir seçim. Başkasını aramanıza hiç gerek yok derim.

? *** ***: Görüntü kalitesi muazzam gerçekten elimle tutacakmışım gibi. Ses kalitesi de çok iyi, yüksek seviyede bile net ve keskin. Memnun kaldım, tavsiye ederim.

? *** ***: Ekran boyutu mükemmel, evimde herhangi bir yerden rahat rahat görüyorum. Ayrıca sesi de baya yüksek, çok memnun kaldık.

? *** ***: Wi-Fi özelliği sayesinde, Netflix'i kolayca izleyebiliyorum. Aşırı güzel. Uygulamalara hemen giriliyor ve istediğim şeyi açmam birkaç saniyemi alıyor. Tek kelime ile harika.

? *** ***: Bluetooth özelliği, telefonumdan müzik dinlemek için mükemmel. Akşama kadar şarkı dinleyen benim gibiler için harika bir özellik. Ayrıca film izlerken de sinemadaymışım gibi, aşırı beğendim.

? *** ***: Kurulumu çok kolay ve menüleri kullanıcı dostu. Ayrıca görüntüsü efsane, iyi ki almışım çok sevdik.

? *** ***: Görüntü kalitesinden yeteri kadar memnun kalmadım, açılma süresi de bana uzun geldi, beğenmedim.

? *** ***: Televizyon, ses çıkışı yetersiz olan bazı uygulamalar için bazen sorunlu olabiliyor.

Editör Yorumu

LG 50NANO756PA

Yüksek kaliteli ekranı, son teknoloji özellikleri ve üstün ses deneyimi ile size gerçek bir sinema deneyimi sunacak olan LG 50NANO756PA televizyonun geniş ekranı ve canlı renkleriyle herhangi bir film veya dizi için mükemmel bir seçimdir.

Ayrıca Bluetooth özelliği sayesinde telefonunuzdan müzik dinleyebilir veya arkadaşlarınızla fotoğraf ve videolarınızı paylaşabilirsiniz. Wi-Fi özelliği de dilediğiniz uygulamalardan yararlanmanıza yardımcı olur, böylece en sevdiğiniz içerikleri izlemek için ideal bir tercih olduğunu kanıtlar.

USB girişleri sayesinde, USB aygıtlarınızdan film, müzik veya fotoğraflarınızı kolayca oynatabilirsiniz. Ayrıca optik ses çıkışı ile birlikte, bir ses barı veya ev sinema sistemi kullanarak ses deneyiminizi zirveye taşıyabilirsiniz.

LG 50NANO756PA LED TV ile evinizdeki film ve dizi keyfini artırabilirsiniz. Sinema severler ve ses konusunda titiz olanlar için bizce en iyi tercihlerden biri olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi LED TV TavsiyesiPhilips 55PUS8007 Özellikleri
Philips 43PUS7505/62 YorumlarıSamsung 55BU8000 İnceleme
Vestel 55UA9600 KullananlarSamsung 40T5300 Özellikleri
Toshiba 50UA3A63DT ÖzellikleriOnvo OV42250 Yorum
Axen AX32DAB13 İncelemeGrundig 8910 B Özellikleri

Bu bölümde LG 50NANO756PA LED TV hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

LG 50NANO756PA LED TV televizyonun ekran boyutu nedir?

LG 50NANO756PA LED TV'nin ekran boyutu 50 inç'tir. Bu sayede tüm evlere kolayca uyum sağlarken modern görünümüyle de dekorasyonu destekler.

LG 50NANO756PA LED TV hangi çözünürlükte görüntü sunar?

LG 50NANO756PA LED TV, 4K Ultra HD çözünürlükte görüntü sunar. Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlüğü ile netlik ve canlılık açısından ideal bir kullanım oluşturur.

LG 50NANO756PA LED TV'nin RF girişi nedir?

RF girişi, uydu alıcısı veya kablolu TV bağlantısı gibi analog sinyalleri kabul etmek için kullanılan bir bağlantı noktasıdır. Bu televizyon, RF girişine sahiptir. Böylece bağlantı noktasında hiçbir sorun yaşamadan televizyon izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.