Leyla Feray Kimdir

Ben Onu Çok Sevdim isimli dizide canlandırdı Sinem karakteri ile sevilen genç oyuncu, 8 Mayıs 1993’de İstanbul’da dünyaya geldi .
Leyla Feray Kimdir

Leyla Feray Biyografisi

Lise eğitiminden sonra Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar eğitimi almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Ben Onu Çok Sevdim isimli dizi ile geçti. Dizi Adnan Menderes’in yaşadığı dönemi ve aile ilişkisi ile aşkı arasında kalmasını  anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay ve İdil Fırat yer aldı.

Daha sonra ise Paşa Gönlüm isimli dizide Türkan karakterini canlandırdı. Halasıyla birlikte yaşayan Türkan, ailesinin çok küçük yaşlarda kaybeder. Eniştesinin tavrılarından rahatsız oduğu bir günde tüm eşyalarını toplayıp İstanbul’a göç eder. Yolu Paşa Dede ile kesişen Türkan’ı eğlenceli bir serüven bekliyordu. Bursa’dan İstanbul’a uzanan bir serüvenin anlatıldığı dizinin başrollerinde Leyla Feray, İsmail Filiz, Can Nergis ve Sezai Altekin yer aldı.

2014’te is Üç Arkadaş isimli dizide Gülperi karakterini canlandırdı. Dizide, gözleri görmeyen Gülperi’nin yolu bir gün Murat ve arkadaşları ile kesişir. Murat Gülperi’ye aşık olur ve onun gözlerinin açılması için kendisini feda eder. Gülperi iyileşir ve ünlü isimlerden biri olur. Yolu bu kez yeniden Murat ile kesişir fakat işler çok karışmıştır bu  kez. Dizinin başrollerinde Hakan Yılmaz, Bülent Seyran, Anıl İlter ve Leyla Feray yer aldı.

Rol Aldığı Diziler :

  • 2013- Ben Onu Çok Sevdim
  • 2014- Paşa Gönlüm
  • 2014- Üç Arkadaş

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.