Levent Gültekin Kimdir? Levent Gültekin Nereli?

Ünlü gazeteci Levent Gültekin, Türkiye’de fazlasıyla merak ediliyor. İşte Levent Gültekin Kimdir ve Levent Gültekin Kimdir? gibi soruların yanıtı.
Levent Gültekin Kimdir? Levent Gültekin Nereli?

Levent Gültekin Twitter hesabından gündeme uygun yaptığı paylaşımlarla fazlasıyla ilgi görmeyi başardı. Bu yazımızda ise sizler için Levent Gültekin’in biyografisini hazırladık. İşte Levent Gültekin Kimdir? Levent Gültekin Nereli?


Levent Gültekin Kimdir?

Levent Gültekin Kimdir

1972 yılında Ardahan Göle’de dünyaya gelen Levent Gültekin, 49 yaşındadır. İlkokul, ortaokul ve lise zamanlarını doğduğu yerde geçirmiştir. Üniversite için Eskişehir’e giden Levent Gültekin, Anadolu Üniversite Kamu Yönetim Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra Selçuk Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünde yüksek lisans yaptı.

Gazetecilik hayatına Yeni Şafak ile başlayan Levent Gültekin, 5 yıl boyunca burada müdürlük dahil farklı pozisyonlarda çalıştı. Yeni Şafak’tan 2000 yılında ayrıldıktan sonra Gerçek Hayat isimli derginin genel yayın yönetmenliği ve basılmasında görev aldı. Sanal alemde kendisini Cenk Açık ismiyle gizledi ve birçok yazı yazdı. Star Medya Grubu içerisinde 2007’de İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Cine5 kanalında ise 2009 yılında yönetici pozisyonunda çalıştı. Şu anda sadece internet üzerinden haber yapan Diken gazetesinde çalışmaktadır. Ayrıca Medyascope’da Ruşen Çakır ile gündem konularını ele almaktadırlar.

Yazmış olduğu ilk kitabı olan Şatafatlı Mağlubiyet’i 2015 yılında çıkartmıştır. Bu kitap fazlasıyla ilgi görerek çok satanlar listesinde yerini almıştır. 2 yıl sonra tekrardan Onurlu Çıkış isminde bir kitap daha yazmıştır.


Levent Gültekin Nereli?

Levent Gültekin Nereli

49 yaşındaki gazeteci Levent Gültekin, Ardahanlıdır. Çocukluğunu doğduğu Göle ilçesinde geçirmiştir. Daha sonra eğitim için Eskişehir’e gitmiştir. Geçtiğimiz günlerde Halk TV binası önünde bir grup insan tarafından darp edildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.