Lets Organik Oyun Hamuru

Okul öncesi çocukların gelişimi için önemli bir yeri olan oyun hamurları, içeriğindeki maddelerden dolayı sağlığı olumsuz etkiliyor fakat Türk firmanın ürettiği organik oyun hamurları çocukları tehlikelerden koruyor.
Lets Organik Oyun Hamuru

Çocukların el kasları ve el becerilerinin gelişimi için oyun hamurları kullanılmaktadır.  Ayrıca hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmektedir. Yaptığı şekillerle iç dünyasını yansıtmasına yardımcı olmaktadır. Tüketen değil üreten birey olmasına yardımcı olmaktadır. Oyun hamurları rengarenk çeşitleriyle çocuklara sunulmaktadır. Çocuklar oyun hamurları ile keyifli ve eğlenceli zaman geçirirler. Bu keyifli saatler çocuğun beden, ruh, zihin sağlığını olumlu yönde etkileyerek sağlıklı bir birey olarak yetişmesini sağlamaktadır fakat oyun hamurlarında bazı tehlikeler bulunmaktadır. Üretimi ve renklendirmek için kullanılan maddeler sağlığı olumsuz yönde etkiliyor.

 

lets-organik-oyu-hamuru.jpg

 

Kanserojen madde içermektedir. Oyun hamurları ile oynayan çocuklarda çeşitli cilt hastalıklarına sebep olmaktadır. Ayrıca oyun hamuru oynarken gözle teması sonucunda içeriğindeki asidik görme kayıplarına sebep olabilir. Bu yüzden oyun hamuru seçerken dikkat edilmelidir. Çocuklarınızın sağlığı açısından oyun hamuru seçimi özenle yapılmalıdır. Bu tehlikeleri bilincinde olan üreticiler, tedbir alarak çocukların sağlığını korumayı başarmıştır.

 

lets-organik-oyun-hamuru.jpg

 

Türk üretici Fima kırtasiye Lets marka adı altında oyun hamurlarında büyük bir başarıya imza atmıştır. Organik oyun hamurunu üreterek bilinçli üretici farkını göstermiştir. Lets markası buğdaydan ürettiği oyun hamuru ile bir ilke imza atmıştır. Çocukların sağlığını dikkate alarak, kanser ve cilt hastalıklarından karşı koruma sağlamıştır. Bu ürünler yeşil logolu ürün olarak satılmaktadır. Avrupa’ da dikkat çeken bu ürün, aileler tarafından tercih edilmektedir. Avrupa’ daki çocuklar Türk Marka oyun hamuru ile oynamaktadır. Türkiye’ de kırtasiye ve oyuncak mağazalarında da satılmaktadır. Lest marka organik oyun hamurları ile çocuklarınızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde gelişim sağlayacaktır.

 

lets-organik-hamuru.jpg

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.