Leocisio Sami Kimdir

Leocisio Sami, 18 Aralık 1988’de Gine’nin Bissau kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Gine Milli Takımı’nda forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Leocisio Sami Kimdir

Leocisio Sami Biyografisi

Leocisio Sami’nin Kulüp Kariyeri

Leocisio Sami, futbol kariyerine ilk olarak 1988 yılında yerel takımlardan biri olan Nucleo Sintra’da başladı.  4 sene burada kaldıktan sonra 2002 yılında Algueirao ve 2003 yılında Mira Sintra takımlarında yer aldı. Bir sezonda burada oynadıktan sonra 2005 yılında Estoril ve aynı yıl içerisinde aynı ligin bir başka takımı Benfica’nın alt yapısında yer aldı.

2 sezon Benfica’nın alt yapısında kendisini geliştirdi ve 2007 yılında eski takımı Estoril’e transfer oldu. Bu transfer sayesinde profesyonel kariyerine başladı ve bir sezon içerisinde 36 maça çıkıp 12 gol attı. Sezon sonunda Aves takımına transfer olurken, bir sezonda burada oynadı ve sonrasında Maritomo ile Fatima takımlarında yer aldı. Bu takımlarda tam olarak kendisini gösteremedi.

leocisio sami

2014 yılında genç futbolcuların uğrak yeri olan Porto’ya transfer oldu. Porto’ya transfer olduktan sonra ilk sezonunda kendisini geliştirmesi için Braga’ya kiralık olarak gönderildi. Burada 8 maça çıkıp 1 gol attı. 2015 yılında Vitoria Guimaraes’e kiralık gitti. 14 maça çıktığı takımdan ikinci devre ayrıldı.

2015-2016 sezonunda futbolcunun kendisiyle  Türk ekiplerinden Akhisar Belediyespor ilgilendi. Şartların kabul edilmesiyle beraber Leocisio Sami, 2015-2016 sezonunda Akhisar Belediyespor formasını giydi.

Leocisio Sami’nin Milli Takım Kariyeri

Leocisio Sami, milli formayı kariyerinde ilk kez 2011 yılında Gine Milli Takımı’nda giydi ve burada kariyeri boyunca 8 maçta forma giydi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.