Lenovo'dan Devasa Telefon

Çinli teknoloji devi Lenovo 6.8 gibi dev bir ekrana sahip olan yeni Phab Plus modelini tanıttı.
Lenovo'dan Devasa Telefon

Dünyanın en büyük bilgisayar firması olarak gösterilen Lenovo akıllı telefon pazarındaki ilerleyişine de durmaksızın devam ediyor.

Lenovo son olarak dünyanın en büyük ekranına sahip telefonu tanıttı. Tam olarak 6.8 inç ekrana sahip olan cihaz tabletfon kategorisinde gösterildi. Normalde tabletfon cihazlar 5.5 ve 6 inç arası ekrana sahip cihazlar olarak ortaya çıkarken Lenovo’nun yeni telefonu tabletfon ekran üst sınırını dahi geçen boyutuyla görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Bilgisayar pazarının en büyüğü olarak anılan firma bu lakabı akıllı telefon pazarında da ele geçirmek istiyor.

Lenovo Phab Plus

Phab Plus adını alan tabletfon ekran tasarımı kadar performansı da üst düzey olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın devasa boyutlardaki 6.8 inç ekranı 1080x1920 çözünürlüğe sahip. Aynı zamanda ekran kullanıcılarına 324 ppi görüntü kalitesi sunuyor.

Telefon üzerinde 1.5 GHz hızında 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemci taşıyor. Aynı zamanda Adreno 405 grafik işlemcisi bulunan cihazı 2 GB kapasitedeki RAM destekliyor. Böylece telefon işlem yaparken herhangi bir zorluk çıkartmıyor.

Lenovo Phab Plus

Cihaz 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerasıyla kullanıcılarına hoş fotoğraf çekebilme imkanı veriyor. Ayrıca telefonda 32 GB dahili hafıza bulunuyor. Hafıza kapasitesini yetersiz bulan kullanıcıları için de microSD kart desteği sağlıyor.

Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle gelecek olan telefon 3500 mAh gücündeki bataryası ile de tüm özellikler kullanıldığında 1.5 gün dayanabiliyor. Birden fazla hat kullanıcıları için de çift SIM kart özelliği bulunuyor.

Lenovo Phab Plus

Sadece 7.6 mm ve 220 gram olan cihazı kullanıcıları için birçok renk seçeneğine sahip. Çin pazarında 406 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkartılan cihazın Avrupa pazarına ne zaman geleceği bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.