Lenovo Vibe S1 Geliyor

Dünyadaki sayılı bilgisayar firmalarından Lenovo yeni akıllı telefonu Vibe S1 ile geliyor.
Lenovo Vibe S1 Geliyor

Günümüzde dünyanın bir numaralı bilgisayar üreticisi olarak anılan Lenovo akıllı telefon pazarında zor günler geçiriyor. Çıkartmış olduğu cihazlarla istediği satışı yakalayamayan Lenovo Çin pazarında rakiplerinin gerisinde kaldı.

Satışlarının rakiplerine oranla düşüşte olmasından dolayı yeni akıllı telefona atılan Lenovo, Vibe S1 ile eski günlerini yakalamak istiyor. Bunun için de çift ön kameralı tasarım ile geliyor.

Lenovo Vibe S1

Mobil cihaz pazarının sandığı kadar kolay olmadığını anlayan firma farkını çift ön kamera ile koymak istiyor. Bilindiği gibi cihazlarında genellikle çift kamera kullanan firma HTC. Ancak HTC çift kamerayı arka kısımda derinlik yakalama adına kullanıyor. Lenovo ise çift kamerayı ön tarafta kullanmak istiyor. Ne amaçla böyle bir atılım yaptığını anlamadığımız firma selfie severleri mutlu edecek gibi görünüyor.

Cihaz çift ön kameranın yanında diğer performans özellikleriyle de dikkat çekiyor. 5 inçlik bir ekranla gelecek Vibe S1’in 2k görüntü kalitesi sunması bekleniyor.

Cihaz üzerinde Snapdragon 615 işlemciyle gelecek. Bu güçlü işlemciyi ise 2 GB RAM destekleyecek. Böylece telefon işlem yaparken zorlanmayacak. Ayrıca 16 GB dahili hafızası bulunacak cihazın microSD kart desteğiyle birlikte hafızası yükseltilebilecek.

Lenovo Vibe S1

Arka kamerasının 12 megapiksel olması beklenen telefonun ön kameralarından bir tanesi 8 megapiksel olacak. Ancak diğer ön kameranın çözünürlüğü ve ne amaçla kullanılacağı henüz açıklanmadı.

Çıkış tarihi belli olmayan cihazın özelliklerinin yeterliliği zamana göre belli olacak. Eğer telefon 2016 yılında çıkartılırsa yukarıdaki özelliklerle orta segmentte yer alacak. Zira 2016 yılında akıllı telefonların Snapdragon 820 ve 4GB RAM gibi güçlü donanımlarla geleceği düşünülüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.