Lenovo V15 Kullananlar ve Teknik Özellikler - İnceleme

Uygun fiyatıyla bilinen Lenovo V15 modelinin tüm özelliklerini yazımızda detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
Lenovo V15 Kullananlar ve Teknik Özellikler - İnceleme

Lenovo V15, Intel Core i5 1035G1 işlemciye sahiptir. Ekran kartı kısmında ise bu modelde Nvidia Geforce Mx330 tercih edilmiştir. Ekran kartının belleği 2 GB'dır. Bellek kısmında 12 GB Ram'i bulunan Lenovo V15'in ekranı 1920 x 1080 Full HD çözünürlükle gelmektedir. Depolama alanı olarak 256 GB'lık SSD kullanılmıştır. Fiyatına göre alabileceğiniz en iyi bilgisayardan birisi olan Lenovo V15'te 15.6 inçlik ekran bulunur.

Lenovo V15 Teknik Özellikler

İşlemci:Intel Core i5 1035G1
İşletim Sistemi:FreeDOS
Ekran:15.6 inç 1920 x 1080 piksel
Ekran Kartı:Nvidia GeForce MX330
Hafıza:12 GB
Hafıza yuvası:2 Slot
Maksimum Hafıza:Max 32 GB
Depolama:256 GB
Depolama Kapasitesi:2 x M.2 SSD
Pil Ömrü:6 Saat
Ağırlık:1.85 kg
Amazon
Fiyatını Gör
Lenovo
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

Lenovo V15

ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatKlavyede ışık yok
Şık tasarım
Kaliteli ekran
Hafiflik
Yeni nesil işlemci

Lenovo V15 İnceleme

Fiyat performans açısından oldukça başarılı olan Lenovo V15'in okul, iş ve proje için kullanılabilecek bir laptop olduğunu söyleyebiliriz. Oyun konusunda performansı düşük olsa da düşük sistem isteyen oyunları oynatabilmektedir. Yeni nesil işlemcisi ve Mx330 ekran kartıyla birlikte yapacağınız işlemlerde hiçbir sorun yaşanmaz. İşlemcisinin hızının yüksek olması nedeniyle programlar ışık hızında açılır.

İşte fiyat performans bilgisayarı Lenovo V15'in özellikleri;

Lenovo V15 Performans

Lenovo V15

İş hayatınız için güçlü bir bilgisayar arıyorsanız kesinlikle Lenovo V15'i tercih etmelisiniz. Çeşitli görevleri yapmak için uygun olan bilgisayar, ince tasarımıyla paranızın hakkını verir. Etkileyici bir performansa sahiptir. Lenovo V15, i5 10. nesil işlemcisiyle ve Mx330 ekran kartıyla programlarda muazzam bir iş çıkartmaktadır. Kullanıcısına hiçbir şekilde yavaşlama, kasılma, takılma gibi durumlar yaşatmaz.

Lenovo V15 Ekran

Lenovo V15

1920 x 1080 Full HD çözünürlüğe sahip 15.6 inçlik ekranı sayesinde akıcı bir deneyim yaşatan Lenovo V15, TN ekran paneliyle dikkat çekmektedir. Çeşitli uygulamalarda çalışırken hız kaybı yaşatmayan bilgisayar sürükleyici görsel deneyim sunmaktadır. Film, dizi izlerken renkleri canlı gösteren ekranı seyir zevkinizi ikiye katlayacaktır. Kaliteli görüntünün tadına varmanıza yardımcı olan Lenovo V15, geniş ekranıyla da kullanım alanında rahatlık sağlıyor.

Lenovo V15 Tasarım ve Ağırlık

Lenovo V15

1.85 kilogramlık ağırlığa sahip olan Lenovo V15'in inceliği göze çarpan en belirgin özelliklerinden birisi. Aynı zamanda Full HD çözünürlüğe sahip ekranı canlı ve parlak gözüküyor. Ekran gövde oranının da yüksek olması çalışma alanınızı artırıyor. Hafifliği nedeniyle her yere kolayca taşınabilen Lenovo V15 inceliğiyle de kullanıcısına yardımcı oluyor. Kasasındaki malzeme de Polikarbon ve ABS'den yapıldığı için ekstra sağlamlık sunuyor.

Lenovo V15 Batarya

Lenovo V15

Ortalama 6 saat kadar kesintisiz çalışabilen Lenovo V15, ağır uygulamalar açsanız dahi pil süresinde düşüş yaşatmıyor. 65 Watt'lık adaptörü sayesinde kısa süre içerisinde şarj olan Lenovo V15, 35 Wh'lık bir bataryaya sahip. Batarya konusunda kullanıcısını üzmeyen Lenovo V15 ile oyun oynarsanız bataryanız 3 saat kadar gidiyor.

Lenovo V15 Ses Seviyesi ve Mikrofon

Lenovo V15

Yan kısımlara yerleştirilmiş olan mikrofonlar sayesinde toplantılarda, canlı derslerde ve diğer konuşma uygulamalarında etraftaki sesleri filtreleyerek sadece sizin sesinize odaklanıyor. Arkadaki araba, gürültü ve klavye seslerini tamamen kesiyor. Ses konusunda ise gayet başarılı bir iş çıkartan modelde 2 tane 1.5W Stereo Dolby marka hoparlör bulunuyor.

Lenovo V15 Depolama

Lenovo V15

Lenovo V15'te 256 GB'lık bir depolama alanı bulunuyor. Bu depolama alanına birçok program yükleyip, yüksek boyuta sahip dosyalar atsanız dahi dolma problemi yaşanmıyor. Bunların yanı sıra okuma ve yazma hızında da oldukça iyi olan SSD programların açılmasında, veri aktarımında hızlı bir deneyim sunuyor. Bilgisayarınızın tuşuna bastığınız andan itibaren birkaç saniye içerisinde açılıyor.

Lenovo V15 Bellek (RAM)

Lenovo V15

12 GB belleği sayesinde tüm programları çalıştırabilen Lenovo V15, kasma, donma gibi problemleri kullanıcısına yaşatmıyor. Yüksek Ram kapasitesi en ağır programlarda dahi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Programlar arasında geçiş yaparken, tarayıcıda birden fazla sekme açıldığında bilgisayarda yavaşlama dahi olmuyor. Yüksek hızda çalışan bu ramler işlem yaparken kolaylık sağlıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Lenovo V15
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

Lenovo V15 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Fiyat performans ürünü lenovo kalitesi bu alış amacım oyun oynamak olmadığı için bana yeterli geldi. ürün satıcısı extra kutulama yapmış kargolama için tşklr kargo hızı yazılanla aynı değildi +2-3 gün sapma oldu ama uygun kampanyalı ürün olduğu için göz aradı edilebilir.Fredos geldi sistem kurulumunda hiç anlamadığım halde sıkıntı çekmedim gerekli bilgiler internette yetirince var alana hayırlı olsun..

? *** ***: İ5 işlemci olmasına rağmen çok hızlı açılıp kapanıyor gayet hoş tasarımı vs vs.

? *** ***: Ürün görüntü olarak beklediğimden iyi hafızası malum olduğu üzere az ama bilerek aldım ekstra HDD takacağım Bu fiyata daha iyisini de alabileceğimi zannetmiyorum.

? *** ***: Fiyat performans ürünü. Hızı gayet iyi ancak malzeme kalitesi düşük, bu bilgisayara daha kaliteli bir kasa düşünülebilirdi.

? *** ***: Yorumlarda kamerası kötü yazıyordu. Ne kadar kötü olabilir ki dedim. Bu kadar kötüsünü 10 yıl önce bile görmedim. Onun dışında kalan bütün donanım ve özellikleri gayet şahane.

? *** ***: Windows kurulumunu siz yapıyorsunuz onun dışında 12gb ram gerçekten aşırı fark ediliyor diğer bu yönden ve en azından içinde ekran kartı bulunmasından dolayı bu fiyata alınabilecek bir laptop tek eksik yanı bataryası gerçekten çok çabuk bitiyor 4-5 saat yazıyor ama daha az süresi.

? *** ***: Ekran, biraz soluk, 12gb Ram yetiyor. Adobe premiere pro programında fullhd videoları düzenleyebiliyorum.

? *** ***: Ürün güzel. Paketleme iyi. Çocuklarım online oyunları rahatça oynuyorlar. Eksileri ise yeni oyunlar için 256 GB hafıza az geldi. İlave harici harddisk almak zorunda kaldık. 3 adet USB çıkışı yetmiyor. Usb çoklayıcı aldık. Biz alırken ethernet çıkışı olmadığını fark etmedik. Wi fi alıcısı iyi ancak kablolu internet kullanacağım diyorsanız bu model için çözüm çok pahalı bir USB ethernet çevirici adaptör almanız gerekiyor. Çünkü ucuz olanlarda internet hızı düşüyor.

? *** ***: Ürün hafıza kapasitesi az ama diğer özellikleri gayet iyi herşeyde kullanılabilir freedos olması daha iyi oldu kolay bir şekilde kurulum yapıldı internette nasıl yapıldığı mevcut. Alanları uzmeyecek bir PC iş ev basit oyunları rahatlıkla kaldırabilir. Oyunla alakamiz olmadığından o konuda çokça birşey diyemem tuş takımı kavisli hoşuma gitti kasası tırtıklı güzel hissiyatı var.

? *** ***: Ürün daha önce aldığım 8gb ramli ürünün bir tık ötesinde olduğu için yeğenime bunu aldık. hız noktasında tatmin edici yanı olmasına rağmen görüntü kalitesi ekran tipinden dolayı (TN Ekran) tatmin edici değil. iş odaklı düşünenler için tavsiye ederim fakat multimedya için bu sorun teşkil edebilir.

? *** ***: Laptopun eksi yanları; kamera, freedos işletim sistemi ve malzeme kalitesi (çok iyi değil) ama iyi. Windows'u kendiniz yüklüyorsunuz ürün anahtarınız yoksa bazı ayarlara erişemiyorsunuz, bunu düşünerek karar verin. Muadillerine göre fiyatı, özellikleri çok iyi bu fiyata alabileceğiniz f/p ürünlerinden ilk sıralarda yer alabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Laptop ModelleriMSI Katana GF66 İnceleme
Monster Abra A5 V17.2.3 KullananlarApple MacBook M1 Pro Yorumlar
Huawei Matebook X Pro Teknik ÖzellikleriAsus Rog Strix G15 İnceleme
HP ProBook X360 YorumlarHuawei Matebook D16 Kullananlar
Dell Inspiron 15 Kullanıcı Yorumları

Lenovo V15 ne kadar?

Lenovo V15'in fiyatı modelden modele değişiklik göstermektedir. Ancak piyasadaki diğer ürünlere göre Lenovo biraz daha uygundur. Lenovo V15'in ortalama fiyatı ise 13.999.00 TL'dir.

Lenovo V serisi nasıl?

Lenovo markasının V serisinin modelleri ultra ince kasasıyla ve hafifliğiyle bilinmektedir. Rahat taşınabilen bu laptoplar yüksek ram kapasitesiyle de kullanıcıya kolaylık sağlar. Yeni nesil işlemcisi ve ekran kartı piyasadaki tüm programları sorunsuz çalıştırabilmektedir.

Lenovo V15 kaç GB?

Lenovo V15'in belleği 12 GB'dır. Depolama kapasitesi ise 256 GB olarak piyasaya sürülmüştür. Bellek konusunda DDR4 kullanan Lenovo V15, depolamada da SSD tercih etmektedir.

Lenovo V15 kaç GHz?

Lenovo V15 modellerinde işlemci hızı 1.60 GHz'den başlamaktadır. Modele göre bu hız daha da artarak ilerlemektedir. Maksimum ise hız 3.20 GHz'dir.

Lenovo Alman mı?

Lenovo, Çin merkezli uluslararası bilgisayar ve akıllı telefon üreticisidir. Bilgisayar konusunda da kendini kanıtlayan Lenovo son dönemlerde uygun fiyatlı modelleriyle bilinmektedir.

Lenovo v15 kaç hz?

Lenovo V15 laptop modellerinde bulunan ekran yenileme hızı yani HZ 60'dır. Ürünün fiyatına bakacak olursak 60 hz ekran yenileme hızına sahip olması gayet normaldir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.