Left 4 Dead 2 Sistem Gereksinimleri (2024)

Günümüzde en çok oynanan oyunlar arasında yer alan Left 4 Dead 2 sistem gereksinimleri hakkında bazı araştırmalar yaptık.
Left 4 Dead 2 Sistem Gereksinimleri (2024)

Günümüzde en çok oynana oyunlar arasında kendisine yer edinen Left 4 Dead, oyunu pek çok kişi tarafından oldukça sevilmektedir. Gerilim dolu dakikalar geçirebileceğiniz bu oyunda arkadaşlarınız ile eğlenebilir, korkabilir ve aksiyon yaşayabilirsiniz. Sisteminizin bu oyunu kaldırıp kaldırmayacağı konusunda sakın şüphe etmeyin. Left 4 Dead 2 sistem gereksinimleri nelerdir?

Left 4 Dead 2 sistem gereksinimleri konusunda sıkı bir sisteme ihtiyaç duymamaktadır. En güncel Left 4 Dead 2 sistem gereksinimleri bu içerikte yer alıyor.

Sisteminizin kaldırmasına rağmen aklınızda kalacak bir diğer soru ise Left 4 Dead 2 boyutu nedir? Diye düşünüyorum Left 4 Dead 2 aslında tahmin ettiğinizde çok daha düşük bir depolama alanına sahiptir. Bu içerikte Left 4 Dead 2 sistem gereksinimleri 2019 ve Left 4 Dead 2 boyutu hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

left 4 dead 2 sistem gereksinimleri


Left 4 Dead 2 Nedir?

Günümüzde pek çok kişinin severek oynadığı bir oyun olan Left 4 Dead, Mike Booth adında bir tasarımcı sayesinde tasarlanmıştır. Oyun aslında Valve tarafından geliştirilmiştir. Fakat bu durum bir süre sonra değişti. Oyunu geliştiren şirketler arasında Turtle Rock Studios, Certain Affintiy de bulunmaktadır. Hayatta kalma ve korku oyunu olarak bilinen Left 4 Dead, Valve Corporation ve Electronic Arts tarafından yayınlanmaktadır. Left 4 Dead ilk çıktığı zamanlarda oyun dünyasına adeta bomba gibi düşmeyi başardı. Oyunun ismindende anlaşıldığı gibi hayatta kalan son 4 kişinin başından geçen olayları konu olarak ele alan Left 4 Dead oyunu, gün geçtikçe kendisini geliştirmeye devam etmektedir. Yayılan bir virüs sonucu meydana gelen kaos da bir başına kalan son 4 kişi çeşitli maceralar ile karşı karşıya kalmaktadırlar. Heyecan dolu ve aksiyon dolu bu oyunu arkadaşlarınızla mutlaka oynamanızı tavsiye ederiz. Çünkü yalnız başınızı oynamanız sizin için pek de uygun olmayabilir. Korku dolu dakikaların yanı sıra eğlenceli bir oyun olan Left 4 Dead oyunu zaman geçtikçe yeniliklerine devam etmektedir. İkinci bir serisi olan Left 4 Dead 2, bir önceki sürümüne göre biraz daha farklı. Yeni güncellemeler ile yeni silahlar yeni karakterler ve yeni konular ile oyun severlerin karşısına çıkan Left 4 Dead 2 oyununu oynamadıysanız mutlaka oynayın derim.

Left 4 Dead 2 nedir


Left 4 Dead 2 Boyutu Nedir?

Aksiyon ve gerilimin fazlasıyla hissedildiği  Left 4 Dead 2, harika grafiklerine ve içeriğine nazaran pek de büyük bir depolama alanına sahip değildir. Left 4 Dead 2 boyutu ne kadar? Diye merak ediyorsanız en az 13 GB'lık bir boyuta sahip olan Left 4 Dead 2, oyun severleri rahatlatmayı başardı.

Left 4 Dead 2 Boyutu


Left 4 Dead 2 Sistem Gereksinimleri

Arkadaşlarınızla veya tek başınıza korku dolu dakikalar geçirebileceğiniz bir oyun olan Left 4 Dead 2, aynı zamanda kişiyi eğlendirmektedir. Peki ya Left 4 Dead 2 sistem gereksinimleri nelerdir? İşte en son ve en güncel Left 4 Dead 2 sistem gereksinimleri;

Left 4 Dead 2 Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
  • İşlemci: Pentium 4 3.0GHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 13 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX 9.0c compatible sound card

Left 4 Dead 2 Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
  • İşlemci: Intel core 2 duo 2.4GHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Video Card Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 or better
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 13 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX 9.0c compatible sound card

Önerilen İçerik;

En Güncel Cs Go Sistem Gereksinimleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.