Android ve iOS için League of Legends: Wild Rift Hileleri

League of Legends oyununun mobil versiyonu olan Wild Rift'te nasıl hile yapacağınızı detaylı bir şekilde anlattık.
Android ve iOS için League of Legends: Wild Rift Hileleri

League of Legends: Wild Rift Android, iOS ve belirtilmemiş konsollar için Riot Games tarafından geliştirilmiş bir oyundur. Çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası video oyunu olan Wild Rift PC’de mevcut olan League of Legends’in mobile uyarlanmış versiyonudur.

İlk piyasaya sürülme tarihi 2020 olan Wild Rift oyunu kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşmıştır. Wild Rift’te League of Legends’te olan tüm karakterler mevcuttur. Oynayış olarak normal oyuna göre daha kolaydır.

League of Legends: Wild Rift Hile Nasıl Yapılır? (Android)

Wild Rift oyununda hile yapmak istiyorsanız APK sürüm indirmelisiniz. Bunun için tarayıcınızın arama yerine “Wild Rift APK Mod” yazın. Daha sonrasında çıkan sitelerden güncel sürümü bulun ve indirin. İndirdikten sonra mevcut Wild Rift oyununuzu silin ve yeni hileli sürümü yükleyin. Tüm her şeyi doğru yaptığınızdan eminseniz Wild Rift’e giriş yaparak hileli oyunun keyfini çıkartın.

League of Legends: Wild Rift Hile Nasıl Yapılır? (iOS)

Eğer iOS işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa hile yapmak için tarayıcıyı açın. Daha sonra “Iphone Game Hack” yazın. Burada hileli oyunları içerisinde barındıran programlardan birini indirin.

Bu programı kurup arama kısmına “Wild Rift” yazın. Wild Rift oyunuyla ilgili tüm hileler karşınıza çıkacaktır. İstediğiniz hileyi kurup oyuna giriş yapın. Sağ veya Sol üstte bulunan hile menüsünü açarak hileli oyun oynamaya başlayın.

League of Legends: Wild Rift Hileleri

Aşağıda bulunan hileleri kullanabilmek için yukarıdaki adımları doğru bir şekilde yapmanız gerekir. Eğer adımların hepsini doğru yaptıysanız aşağıdaki hilelere ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. İşte Wild rift hileleri;

  • Script hilesi
  • Skin, kostüm hilesi
  • Mavi öz hilesi
  • RP hilesi
  • Ölümsüzlük hilesi
  • Sınırsız mana hilesi
  • Can doldurma hilesi
  • Tek atma hilesi
  • Level, XP hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum