League of Angels 3 Oyunu Hakkında Bilgi | 2024 (Güncel)

Bu içeriğimizde League Of Angels 3 nasıl oynanır, nedir, sistem gereksinimleri nelerdir? gibi soruların cevaplarını araştırdık.
League of Angels 3 Oyunu Hakkında Bilgi | 2024 (Güncel)

League Of Angels 3 Nedir?

League Of Angels 3

League Of Angels 3 Online bir şekilde oynanabilen bir savaş oyunudur. Tarayıcı üzerinden indirilebilen bir oyun olmasına rağmen kaliteli grafiklere sahip olan League Of Angels oyunu MMORPG türünde oldukça popülerdir. Oyun canavarı andıran savaşçı, zırhlarla donatılmış kadın ve kahraman bir karizmatik erkek temalarını işlemektedir. Sosyal açıdan bol olan League Of Angels 3 oyununun içerisinde sohbet bölümü, klanlar ve kendisine eş arayan insanlar vardır. Herhangi bir tarayıcı üzerinden ücretsiz bir şekilde kaydolup oynayabileceğiniz MMORPG oyunu League Of Angels 3'e başlayarak zindanlardaki kötü güçlere karşı savaşıp meleklerinizi kurtarmaya başlayabilirsiniz. 


League Of Angels 3 Nasıl Oynanır?

League Of Angels 3

League Of Angels 3 oyununa ilk olarak kayıt olmanız gerekmektedir. Kolay bir şekilde kayıt olduktan sonra sağ alt köşede bulunan oyna butonuna basınız. Oyuna başlarken sizden iki karakter arasında seçim yapmanız istenmektedir. Bu iki karakterin adı Mage ve Warrior'dur. Savaşçı ve büyücü olan karakterlerden birisini seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Oyunun genel amacı karanlığın çevrelediği insanoğlu kıtalarına tekrar barış getirmektir. Oyunumuzun içerisinde karanlık dünyada kötüleri yenerek meleklerin hapsedilmiş ruhlarını kurtarmaya çalışmaktayız. League Of Angels 3 oyununda takımımızla birlikte eşyalarımızı geliştirerek, kendi ordumuzu oluşturarak kötülere karşı savaşıyoruz. Oyunda size verilen görevleri yerine getirdikçe deneyim puanı kazanıyor ve karakterinizin seviyesini yükseltebiliyorsunuz. Karakterinizin seviyesi yükseldikçe oyunda farklı silahlar ve özellikler açılıyor.


League Of Angels 3 Karakterlerin Özellikleri Nelerdir?

League Of Angels 3

Savaşçılar

Oyunda savaşçılar, gelişmiş savunma özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Savaşçı karakterinde elinizdeki eşyalar ile rakibinize hasar verebilirsiniz.

Büyücüler

Büyücüler de ise grafiği yoğun efektlerle birlikte özel büyü yeteneklerinizi kullanarak rakibinize hasar verebiliyorsunuz. Yine aynı şekilde büyü yeteneklerinizi kullanarak sağlam bir dirence sahip olabilirsiniz.


League Of Angels 3 Sistem Gereksinimleri

League Of Angels 3 Sistem Gereksinimleri

Tarayıcıyı açarak oyunun kendi sitesinden veya Facebook üzerinden rahat bir şekilde oynayabileceğiniz League Of Angels 3 oyununun sistem gereksinimleri nelerdir? İşte neredeyse piyasadaki tüm bilgisayarda oynanabilen League Of Angels 3 oyununun sistem gereksinimleri;

  • İşletim Sistemi: XP / Vista / 7 / 8 / 10
  • İşlemci: Intel Pentium 4 veya AMD eşdeğeri
  • Ekran Kartı: Tüm ekran kartları ile çalışır
  • Bellek: 512 MB Ram
  • Depolama: 100 MB HDD

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum