Lak Sira Altın Porsche’sini Sprey Boyayla Boyanmış Buldu!

Genç işadamı Lak Sira şaşkınlık veren bir olay yaşadı. Ünlü milyonerin altın kaplattığı Porsche aracına biri ya da birileri sprey boyalarla yazılar yazdı.
Lak Sira Altın Porsche’sini Sprey Boyayla Boyanmış Buldu!

Genç işadamı Lak Sira geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşadı. Londra’da meydana gelen olayda, şehrin lüks bir semtinde oturan Lak Sira, aracını kapalı otopark yerine açık bir yere bıraktı.

Lak Sira Porsche Aracı

80 bin Sterlin değerinde Porsche Panamera marka aracını henüz yeni altın kaplatan ünlü milyoner güvendiği için şehrin lüks semtinde aracı dışarıya park etti.

Lak Sira Porsche Aracı

Bir süre aracın başından ayrılan Lak Sira döndüğünde donup kaldı. Sira’nın altın kaplama aracının her yerine sprey boyalarla küfür yazılmıştı. Lak Sira konuyla ilgili Instagram’dan “Birisinin bunu yaptığına inanamıyorum” ifadelerini kullandı.

Lüks Aracı Alev Almıştı

Bundan birkaç ay önce 125 bin Sterliklik Lamborghini Gallardo aracını da altın kaplatan Sira otobanda giderken araç bir anda alev almıştı.

Lak Sira Lamborghini

Önce benzin kokusu geldiğini vurgulayan Sira, tamircisini aramış, yetkili kişi aracın yeni bakımdan çıktığını ve bu nedenle benzin koktuğunu ifade etmişti. Bir süre daha yol giden Sira araçta dumanlar çıkınca arabadan atlamıştı.

Lak Sira Lamborghini

NeOldu.com / Otomobil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum