La Revolution Konusu, Oyuncuları ve İzleyici Yorumları

Bu içeriğimizde sizler için La Revolution konusunu, oyuncularını, hakkında bilinmesi gerekenleri ve izleyici yorumlarını derledik. İşte detaylar…
La Revolution Konusu, Oyuncuları ve İzleyici Yorumları

La Revolution Dizisi

Tarih ve dram türlerinde bir yapım olan La Revolution yeni çıkan Netflix yapımlarından birisidir. Son zamanlarda hızlı bir şekilde orijinal yapım çıkaran Netflix, bu yapımıyla da bu serisine devam etmektedir. Dram türündeki güzel bir yapım olduğunu düşündüğümüz La Revolution dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde La Revolution konusunu, oyuncuları, hakkında bilinmesi gerekenleri, incelemesini ve izleyici yorumlarını derledik.


La Revolution Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizi 16 Ekim 2020 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Toplam 8 bölüme sahip olan La Revolution dizisi bu bölümleri sayesinde izleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olmuştur.

la revolution yayın tarihi


2. İzleyicileri ekranın başına kilitleyen bir yapım olan La Revolution, dram türünde güzel bir dizidir. İzleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olmayı başaran La Revolution dizisinin 2. sezonu hakkında şu anda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

la revolution 2.sezon


3. Dizinin yazarlığını Aurélien Molas, Sabine Dabadie, Gaia Guasti ve The Eddy’nin yapım ekibinde yer alan Hamid Hlioua isimleri yapmıştır. Yönetmeliğini ise Jérémie Rozan, Edouard Salier ve Julien Trousselier isimleri yapmıştır.

la revolution yönetmeni


4. Dizinin oyuncuları arasında Doudou Masta, Julien Sarazin, Ian Turiak, Geoffrey Carlassare, Marilou Aussilloux, Coline Beal, Amir El Kacem, Lionel Erdogan, Julien Frison, Isabel Aimé González-Sola ve Amélia Lacquemant isimleri bulunmaktadır.

la revolution oyuncuları


5. Giyotinin gelecekteki mucidi olan Joseph Guillotin aristokrasinin halktan insanları öldürmesine neden olan bir hastalığı ortaya çıkarır. Joseph Guillotin bu hastalığın kaynağının yeni bir virüs olan Mavi Kan olduğunu keşfeder.

la revolution dizisinin konusu


6. 18. yüzyıl Fransa’sını pençesine alan Mavi Kan asiler ve aristokrasi arasında şiddetli bir çatışmaya yol açar. Dizi bu çatışmayı ve çatışma sırasında yaşanan olayları konu almaktadır.

la revolution konusu


7. Sürükleyici olaylar zinciri ve herkesin merak edeceği hikâyeye sahip olan La Revolution dizisi IMDb üzerinden aldığı 6,5’lik puanla zaman ayrılması gereken bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca olumlu izleyici yorumları da alan La Revolution dizisi bizim hazırlamış olduğumuz izlenebilir diziler listemize girmeyi başarmıştır.

la revolution imdb


Dram Türündeki La Revolution Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Adından da anlaşılacağı üzere Fransız İhtilali'ni anlatan 360 dakikalık destanda Marie Antoinette'i, Jane Seymour, Georges Jacques Danton'u Klaus Maria Brandauer, Camille Desmoulins'i François Cluzet canlandırıyor. Yanı sıra Peter Ustinov, Claudia Cardinale, Sam Neill, Massimo Girotti gibi ustalar da bu sinema şölenine eşlik ediyorlar. U*** A.

👤 Fransız devrimi ile ilgilensin veya ilgilenmesin, istisnasız herkesin izlemesi gereken belgesel dizidir. Fransız devrimi namına yapılan büyük işlerden bir tanesidir. Hep kitaplarda okuduğumuz tarihi/siyasi kişilikleri, olayları birazcık da olsa ekranda görünce insan, daha farklı bir lezzet ve heyecan duyuyor. Yani Robespierre veya Danton'u kitaplarda okuduk vs. Ancak ekranda jest ve mimikleriyle onları canlandıranları -ki oyunculuklar gayet iyiydi- görünce tadından yenmez bir güzellikte yapımla karşı karşıya kaldığınızı anlıyorsunuz. U*** S.

👤 Buna 10 veriyorum çünkü sizler kesinlikle maymunsunuz. Bu, tarihsel olarak doğru bir gösteri olmayı amaçlamıyor. 18. yüzyılın sonlarında gevşek bir kurguya sahip bir fantezi dizisi olmaya çalışıyor. Neden tarihsel yanlışlardan bahsediyorsun? Bu, Nazi zombileri ile bir film izlemek ve 2. Dünya Savaşı sırasında olanın bu olmadığını şikâyet etmek gibi. İ*** G.

👤 Sadece yayınlayın ve mükemmel BGM, sinematografi, VFX, performanslar ve yönetmenliğin keyfini çıkarın. Tarihin yeniden tasavvur edildiği açıkça söylendiği için tarihle veya kitaplarla karşılaştırmayın. Bunun gibi eğlendirici olan daha fazla şova ihtiyacınız var. Daha fazlası bekleniyor. S**** M.

👤 Dizinin Fransız devrimi ile ilgili olduğunu kimse söylemedi. Bunun yerine, "yeniden tasavvur edilen Fransız devrimi" şeklinde açıklama zaten öne sürülmüştür. Her neyse, iyi bir hikâyesi var. Sonuna kadar izledim ve şahsen keyif aldım. 2. sezonu bekliyorum. Benim gibi karanlık gizem, doğaüstü, aksiyondan hoşlanan biri için, sevimli bir dizi. B**** B.

👤 İlk bölümden sonra bağımlı oldum! Giriş tüyler ürpertici ve çok iyi yapılmıştı. Konu, özel efektler, oyunculuk ve müzik 10/10. Şimdiye kadar gerçekten çok sevdim ve bunu sağlam sinemayı takdir eden herkese tavsiye ediyorum! R**** P.

👤 Bu iyi bir drama / gerilim şovu ama gerçek bir olay beklemeyin çünkü bu gerçekten devrim hakkında yeniden tasarlanmış bir hikâye. Yine de iyi oyunculuk ve gerçekten güzel müzikler, kostümler ve özel efektlerle iyi yapıldığını ekleyebilirim. Z**** A.

👤 Her şeyi gördüğümü ve olağanüstü bir şekilde yorgun olduğumu düşündüm. Hayır! Bu seri, harcanan paralar için büyük bir patlama sağlıyor. Erkekler muhteşem. Atlar muhteşem. Kadınlar güzel ve iş başında. İnanamıyorum! Yürüyen Dorks'u sudan dışarı üfler. Spoiler yok ama amanın! İlk sahneden itibaren dikkatinizi çeker. Kendine bir iyilik yap. Bağlan. S*** K.


La Revolution Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram ve gerilim türlerini kaliteli bir şekilde bir araya getiren nadir tarihi yapımlardan birisi olan La Revolution dizisinde yer alan başrolleri sizin için inceledik. İşte La Revolution dizisinin oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmesi gereken bilgiler.


Julien Frison - Donatien de Montargis

Dizinin önemli karakterlerinden olan Julien Frison bir Belçikalı aktördür. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Julien Frison daha önceden Angel At Sea,Rondo ve Le Fantôme de Canterville yapımlarında yer almıştır. Julien Frison bu dizide Fransa’da yaşanan ve halkın tükendiği bir hastalığı ortaya çıkaran Donatien de Montargis karakterini canlandırmaktadır.

la revolution donatien


Gaia Weiss – Marianne

Sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Gaia Weiss bir Fransız aktördür. Daha önceden Vikings, Mary Queen of Scots, Herkül: Efsane Başlıyor ve Bas Gaza yapımlarında yer alan güzel oyuncu gelecek vaat eden aktörlerden birisidir. Gaia Weiss bu dizide asilerle beraber hareket eden Marianne karakterini canlandırmaktadır.

la revolution marianne


Marilou Aussilloux - Elise de Montargis

Dizideki önemli karakterlerden birisi olan Marilou Aussilloux bir Fransız komedyen ve aktördür. Daha önceden Le Doudou, Adieu Les Cons ve Jeux D’influence yapımlarında yer alan genç oyuncu bu dizideki rolüyle tanınmıştır. Marilou Aussilloux bu dizide Donatien de Montargis her zaman yanında duran Elise de Montargis karakterini canlandırmaktadır.

la revolution elise

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.