Netflix Filmi La Corazonada Filmi Hakkında Bilgiler

İşte eşsiz senaryosuyla muhteşem bir polisiye filmi olan La Corazonada filmi hakkında bilgiler ve izleyici yorumları…
Netflix Filmi La Corazonada Filmi Hakkında Bilgiler

La Corazonada Filmi Hakkında Bilgiler ve Film Eleştirisi

Polisiye türünde son yılların en etkileyici yapımlarından olan Perdida filmiyle aynı karakterlere sahip La Corazonada filmi hikayenin öncesini konu edinmiştir. Netflix’in abonelerine sunduğu suç ve kovalamaca dolu bu filmi sizler için hazırlamış olduğumuz bu inceleme film içeriğimizde detaylıca ele aldık. La Corazonada filmi ile ilgili merak edilenler, bilinmesi gerekenler, filmin konusu, izleyici yorumları ve daha birçok şeyi sizlere sunuyoruz. İşte mutlaka netflix filmleri listenizde yer alması gereken La Corazonada filmi hakkında bilgiler…


1. Netflix’te yayınlanan ve aboneleri bir hayli heyecanlandıran polisiye film La Corazonada senaryosunda sağlam bir kovalamacayı, cesetleri, katilleri ve ufakcık bir iz peşinden koşan polisleri barındırıyor.

Netflix


2. 2018 yapımı Perdida filminde anlatılan konunun öncesini ana merkezine alan filmde Pipa isimli genç bir kadın polis ilk defa kapsamlı bir vakada görev alıyor. Bir cinayet soruşturmasını yürüten Pipa zanlıların arasında patronu olabileceğinden şüpheleniyor ve soruşturma iyice çıkmaza sürükleniyor.

Netflix


3. Oyuncu kadrosunda Luisana Lopilato, Joaquin Furriel ve Rafael Ferro gibi aktörlerin yer aldığı film sürükleyici bir romandan sinemaya uyarlanmış. Arjantin yapımı olan bu polisiye filmde heyecan ve gerilim sürekli devam ediyor.

Netflix


4. Polisiye türü film ve dizi severlerin kesinlikle hayranlık duyarak izleyeceği bu filmde polislerin yaşadığı psikolojik baskı ve korku da gözler önüne serilmiş.

Netflix


5. La Corazonada filminde senaryonun başarılı bir şekilde hazırlandığını ve oyunculuk performanslarının izleyiciye geçtiğini söylememiz yanlış olmaz. Henüz IMDb’de puanı olmahyan bu filme NeOldu.com editörlerince puanımız 10 üzerinden 6.5’dir.

Netflix


6. Son olarak takipçilerimize bu filmi izledikten hemen sonra yine başrolünde Luisana Lopilato’nun rol aldığı ve hikayenin devam filmi olan “Perdida”yı izlemenizi öneriyoruz. La Corazonada filminin ana fikri ise “Masumiyet kanıtlanana kadar herkes suçludur.” cümlesiyle açıklanabilir.

Netflix


Netflix La Corazonada Filmi Hakkında İzleyici Yorumları  

2020 yılının en iyi polisiye filmlerinden biri olacağı öngörülen La Corazonada filmini detaylıca incelemediğimiz bu içeriğimizde izleyici yorumlarına da yer verdik;

İzleyici 1:

Perdida’da eksik kalan oyunculuğu ve senaryoyu burada yakaladığı söyleyebilirim. Bence film gayet güzel ve gizemli. Karanlık bir yapım anlayacağınız. Bu tür polisiye filmlerine hayranım.


İzleyici 2:

Netflix’te yayınlanmış sonunda. Uzun zamandır bekliyordum. İlk filmden sonra kurgu bir hayli iyi toparlanmış ve başroldeki adamın katılmasıyla kadro daha da güçlü bir hale gelmiş.


İzleyici 3:

Masumiyet kanıtlanana kadar herkes suçludur. Polis olmak bunu gerektirir. Suçluyu katili bulmak bir hayli zor gerçekten. Psikolojik unsurlar ağırlıkla verilmiş filmde bence çok iyi.    


İzleyici 4:

Netflix’in sıradan filmlerinden diyebilirim. Kesinlikle çöp değil ancak çokta kaliteli diyemeyeceğim Tabii Arjantin yapımı olduğunu da dikkate almak gerek. Neyse Netflix’te başka ne izleyebiliriz ki.


İzleyici 5:

Kitaptan uyarlama filmler her zaman dikkatimi çekmiştir. Adeta kitabı okur gibi oldum filmi izlerken oyunculuk performansını o denli beğendim diyebilirim. Şimdi Perdida’yı izleyeceğim.

Önerilen İçerik: Meksika Yapımı Aksiyon ve Hayat Dolu Yeni Bir Film Olan I'm No Longer Here Filmi Hakkında Bilgiler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.