Netflix La Casa de Papel: Fenomen Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in sevilen dizisi La Casa de Papel’in 4. Sezonundan hemen sonra yayınlanan ve dizi hakkında genel bilgilerin verildiği La Casa de Papel: Fenomen belgeselini yorumladık. İşte La Casa de Papel: Fenomen belgesi hakkında detaylar…
Netflix La Casa de Papel: Fenomen Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix Yapımı La Casa de Papel: Fenomen Belgeseli İncelemesi

Netflix’in en popüler ve en çok izlenilen dizisi La Casa De Papel hakkında bir belgesel tadında hazırlanan La Casa de Papel: Fenomen isimli yapım; dizinin oluşumunu ve insanların nasıl bu denli coşkuyla diziyi karşıladıkları ele alınıyor. Bizde NeOldu.com okurları için bu inceleme film içeriğimizde La Casa de Papel: Fenomen adlı yapımı detaylıca inceledik. İşte Netflix Orijinal yapımı La Casa De Papel: Fenomen isimli belgesel hakkında bilinmesi gerekenler ve izleyici yorumları…


1. Dizi dünyasının en çok izlenen yapımlarından biri olan La Casa De Papel 2. Sezonu itibarı ile Netflix üzerinden yayınlanmaya başlanmış olup mükemmel bir izleyici kitlesine erişmiştir.

La Casa de Papel


2. Her sezonunun sonunda izleyicilerini meraklı bakışlarla bırakan ve yeni sezon için heyecanlandıran La Casa de Papel’in 4. Sezonu geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 4. sezonun hemen ardından Netflix tarafından yapılan La Casa de Papel: Fenomen adlı belgeselde Netflix abonelerine sunuldu.

La Casa de Papel


3. La Casa de Papel: Fenomen isimli yapımda bahsedilenler ise dizinin yapım süreci, Netflix’e taşınması, karakterlerin ortaya çıkması ve kamera arkasında yaşanılanlardır.

La Casa de Papel


4. Gayet eğlenceli görüntülerin sunulduğu La Casa de Papel belgeselinde dizinin başlangıç serüveninden oyuncu seçimlerine kadar her şey çok güzel bir şekilde işlenmiş.

La Casa de Papel


5. La Casa de Papel severlerin muazzam bir keyif alarak izleyeceğini düşündüğüm belgeselde dizinin ilk sezonun sonunda aslında iptal edildiğine dair şok bir bilgide var. Ancak Netflix yapımcıları tarafından bir hayli beğenilen senaryo değerlendirilmek istenmiş ve yapımcılığı devralınmış.

La Casa de Papel


6. Dizi hakkında perde arkasında yaşanılanlar flashbackler ve oyuncularla yapılan röportajları bizlere sunan La Casa de Papel: Fenomen içimizi ısıtan görüntülere sahne olmuş.

La Casa de Papel


7. Dizinin bir anda fenomen haline gelmesiyle ilgili ise La Casa de Papel oyuncuları hala şaşkın durumdalar. Röportajlarında ilk sezonun sonunda iptal edilen proje bir hayli üzüldüklerini söyleyen oyuncular Netflix eliyle yeniden projeye döndükleri için çok mutlu olmuşlar.

La Casa de Papel


8. Dünyanın neredeyse her ülkesinde popüler olmayı başaran dizi ve dizi oyuncuları çekim sırasında ve günlük hayatlarında uğradıkları sıkıntıları da anlatıyorlar. Her bir karaktere ayrı ayrı aşık olduğumuz La Casa de Papel oyuncuları sokaklarda rahatça yürüyemediklerinden bir hayli şikayetçiler.

La Casa de Papel


9. Son olarak şimdiye kadar örneğini görmediğimiz La Casa de Papel: Fenomen isimli belgesel neredeyse dizi kadar çok konuşuldu ve en çok izlenen netflix filmleri arasına girmeyi başardı. Hala La Casa de Papel: Fenomen’i izlemediyseniz kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Ancak önceki sezonu da bitirmemiş olanlar için şimdiden Spoiler uyarısını da vereyim…

La casa de papel


La Casa De Papel: Fenomen Belgeseli Hakkında İzleyici Yorumları

La Casa De Papel: Fenomen isimli Netflix yapımı belgesel hakkında bilgiler verdiğimiz bu içeriğimizde belgesel hakkında en net fikirlere sahip olacağınız izleyici yorumlarını da ekledik. İşte La Casa de Papel: Fenomen hakkında izleyici yorumları…


İzleyici 1:

Netflix'in dizinin 4. sezonuyla beraber bugün yayımladığı belgesel. Gayet eğlenceli olmuş. Dizinin serüveninden karakterlere kadar çok güzel şekilde işlenmiş. 4.sezondan önce izlememeniz tavsiye edilir. Belgeselin başında da aynısı yazıyor.


İzleyici 2:

La Casa de Papel hakkındaki 57 dakikalık belgesel. Oyuncular ve çekim ekibi ile samimi söyleşiler ve bol bol kamera arkası görüntüler içeriyor.


İzleyici 3:

Muazzam keyifli bir belgesel olmuş seyirciye en iyi malı sunmak için zamana karşı yarışmak türlü türlü zorluklar ve çekilen zorluklar çok iyi aktarılmış yönetmen müthiş iş çıkarmış.


İzleyici 4:

Oyuncuların çoğu bu işte yer almanın bir lütuf olduğunu söylüyorlar bence de haklılar bütün ekibin eline yüreğine sağlık demek lazım. El fenomeno :) 


İzleyici 5:

İspanyolların iş yapma tarzıyla Türklerin iş yapma tarzının benzerliğini de fark ettiren belgesel. Ulusal bir kanalda reyting savaşı veren bir diziden küresel bir fenomene dönüşün hikayesi. Aynı zamanda epey eğlenceli. Diziyi seven ya da sevmeyen herkes izleyebilir


İzleyici 6:

La Casa de Papel’in 4.sezonundan daha çok beğendiğim bir belgesel oldu. Adamlar ne zor şartlarda dizi çekiyormuş meğer.      


İzleyici 7:

Muhteşem bir belgesel olmuş. Şimdiye kadar hiçbir dizi için bir belgesel hazırlandığını görmemişti tam anlamıyla mükemmel La Casa de Papel dizisine olan sevgim 10 kat daha arttı.


İzleyici 8:

Diziyi izlerken belki de bu kadar keyif almamışımdır. Hiç bitmesin dediğim 57 dakikalık belgesel boyunca gözümü ayırmadan her konuşmayı her sahneyi dikkatlice izledim.


İzleyici 9:

La Casa de Papel: Fenomen belgeselinde öncelikle ilk 3 sezonla ilgili bir hayli spoiler olduğunu söyleyeyim. 4. Sezondan önce veya sonra izlemeniz önemli değil bence mutlaka izleyinde ne zaman izlerseniz izleyin. Hatta mutsuz olduğunuzda da açıp izleyin mükemmel keyif verici bir yapım.


İzleyici 10:

La Casa de papel dizisi hakkında bilgi verici ve izlediğimiz görüntülerin arkasında yaşanan olayları bizlere aktaran mükemmel bir yapım. Beğenmedim diyen çıkar mı bilmem ama La Casa de Papel sevip de bu belgeseli sevmeyen veya izlemeyen çok şey kaybeder.

Önerilen İçerik:

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.