Kutsal Su Zemzem Hakkında Bilinmeyenler

Su ve mineralli sulara oranla çok daha sağlıklı olan Zemzem suyu Dünyanın en temiz suyu olarak gösteriliyor.
Kutsal Su Zemzem Hakkında Bilinmeyenler

Zemzem suyunun bir çok mucizevi durumu söz konusu, bunların sadece bir kaçına tanık olanların bile şaşırdığı bu suyun günümüz teknolojisince açıklanamayan bir çok özelliği var.


Kaynağı Hala Bilinmiyor;

Zemzem suyunun kaynağı nerden geliyor bilinmiyor. Kaynak, en yakın deniz oluşumundan yaklaşık 80 Km uzaklıkta olmasına, çöl sıcaklarına hakim bir coğrafyada bulunmasına ve bölede başka bir su kuyusu/kaynağı bulunmamasına rağmen burda zemzem suyu asırlardır kurumuyor. Sadece 1.5 metre derinliğindeki bir kuyudan bütün bir Hac mevsimi boyunca milyonlarca hacıya su ziyafeti sunuyor Zemzem kuyusu.


Şaşırtan Bilgi ve Bulgular;

Zemzem’i içen bir kimsenin açlığı ve susuzluğu garip birşekilde gideriliyor. Bilim adamlarının araştırmalarına mazhar olan bu mucizevi içeceğin esrarı tam olarak bilinmezken araştırmalar sonucunda çok az kükürt içerdiği tespit edilmiştir. Ayrıca içinde mikro organizma ve bakteri olmayan tek su özelliğini taşır.

Zemzem mukaddes topraklar da kaynayan, Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in kalb-i şerifinin defalarca yıkandığı, her derde deva olan (özellikle Humma (sıtma)’ya şifa olan)) sudur. İçilmesi dinimizce sünnettir.


Dr. Masaru Emoto Araştırdı;

Zemzem suyu mucizeleri ile şaşırtmaya devam ederken “Dr. Masaru Emoto”, ezan okunduğunda zemzem suyunun berraklaştığını ifade etmiştir. Zemzem’in, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına aldığını tespit eden Masaru, “zemzemin yapısı diğer sulara göre çok farklı bu da onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" ifadelerinde bulundu. Dr. Masaru Emoto, zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceledi. Suyun kristal düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını gören Emoto zemzem kristallerinin çan sesinde karardığını, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.