Kütan Mühendislik İstanbul Loca Şişli Projesi ve Fiyat Listesi

Loca Şişli, Kütan Mühendislik tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Kütan Mühendislik İstanbul Loca Şişli Projesi ve Fiyat Listesi

Kütan Mühendislik ”in İstanbul’da inşa ettiği “ Loca Şişli ” son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alan üzerine yükselen Loca Şişli projesinde 25 daire bulunuyor. Kütan Mühendislik tarafından hayata geçirilecek olan Loca Şişli projesi bulunduğu lokasyon itibari ile E-5, Metrobüs ve otobüs duraklarına yakın mesafede yerini alıyor. Loca Şişli projesinde sosyal donatı olarak fitness ve sauna bulunuyor. Projede bulunacak diğer özellikler olarak su deposu, hidrofor, ve jeneratör sistemi bulunuyor. Loca Şişli projesinin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Loca Şişli projesinde 2+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Loca Şişli Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Loca Şişli Projesi projesinde " 2+1 ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor. Proje henüz çok yeni olduğu için daire büyüklükleri belirtilmedi. Şu an için sadece 2+1 dairelerin fiyatları açıklandı

2+1 Daireler; " 67, 77 ve 80 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 550 bin TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 175 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1 milyon TL " olarak belirlenmiş.


Loca Şişli Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Loca Şişli projesinde 1.18 faiz oranlı 120 aylık taksitlerle banka kredisi kullandırılabiliyor.


Loca Şişli Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Okatanlar Caddesi ve Aydınlık Tepe Sokak Köşesi. H.Rıfat Paşa Mahallesi Şişli/İstanbul

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.