Kütahya'nın En İyi Otelleri

Kütahya'da, termal otellerin meşhur olmasının yanı sıra konaklama için tercih pek çok otel bulunmaktadır.
Kütahya'nın En İyi Otelleri

Hilton Garden INN

kutahya-otel-1.jpg

Hilton Garden Inn odalarında kişiye özel olarak üretilmiş olan, sertlik derecesini dilediğiniz şekilde ayaralayacabileceğiniz yataklar, çalışma sandalyesi, telesekreterli 2 telefon, ücretsiz kablolu veya kablosuz internet, mini buzdolabı, LCD TV, 15 inch laptop alabilen ücretsiz kasa, ütü ve ütü masası, su ısıtıcısı, taşınabilir müzik aygıtı bağlayabileceğiniz, kolay ayarlanabilir alarmlı radyo saat bulunmaktadır.

Adres: Servi Mah. Atatürk Cad. No: 21 Kütahya

Telefon: 0 (274) 229 55 55

 

Yoncalı Termal Otel 

yoncali-termal-.jpg

Yoncalı Termal Otel, Fizik Tedavi Romatizmal Hastalıklar ve Kür Merkezi olarak ziyaretçilerine hizmet sunmaktadır. 73 oda ve 180 yatak kapasitesine sahip olan otelde 2 kral dairesi, 6 suit oda ve tüm odalarda balkon, uydu yayını, telefon, minibar, emanet kasası, banyoda; saç kurutma makinesi, termal su mevcuttur.

 

Erbaylar Otel

erbaylar-otel-.jpg

Kütahya şehir merkezinde yer alan Hotel Erbaylar, ısıtma sistemi, uydu TV ve ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış konforlu odalar sunmaktadır. Kütahya Tren Garı otele sadece 500 metre uzaklıktadır.

Adres: Afyon Caddesi No:16 Kütahya

Telefon : 0 (274) 223 69 60

 

Nehir Otel 

nehir-otel-.jpg

Yarım pansiyon sistemde hizmet veren Nehir Thermal Hotel & Spa 'da toplam 62 yer almaktadır. Otel, Eşkişehir Havaalanı'na 75 km mesafededir. 

Adres: Yoncalı Kaplıcaları Değirmen Deresi Mevkii No : 1 Kütahya

Telefon: 0274 249 4747

 

Q Tahya Otel

kutahya-otel-2.jpg

Kütahya şehir merkezinde bulunan otelde  single, double ve trible oda seçenekleri yer almaktadır. Odalarda; minibar, telefon, televizyon, klima, internet bağlantısı bulunmaktadır.

Otel, oda kahvaltı ve yarım pansiyon seçenekleriyle ziyaretçilerini beklemektedir.

Adres: Yıldırım Beyazıt Mah. Atatürk Bul. No: 56 Kütahya

Telefon: 0274 226 2010

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.