Unutulmaz Bir Tatil İçin Kuşadası'nın En İyi 10 Oteli

Özellikle yaz aylarında tatilcilerin akın ettiği Kuşadası’nın en iyi otellerini sizler için bir araya getirdik. İşte, Kuşadası'nın en iyi otelleri...
Unutulmaz Bir Tatil İçin Kuşadası'nın En İyi 10 Oteli

Tatil denince akla ilk gelen Ege’de, masmavi suları ve yemyeşil doğası ile şehir kalabalığından uzak huzur dolu Kuşadası, tatilcilerin uğrak yerlerinden biridir. Yıl içerisinde milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan ilçe yüzyıla ışık tutmuş Unesco dünya miraslarına da ev sahipliği yapmaktadır. Türkiye’de güneşin, kumun ve tabiatın kültürel etkinlikler ile harmanlandığı Kuşadası hem doğa severlerin hem de kültür avcılarının tercih etmesi gereken yerler arasında bulunuyor.

Birbirinden farklı otelleriyle oldukça keyifli tatil deneyimi sunan Kuşadası, sakinlik arayanlarında tercihi oluyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz Kuşadası'nda tatil yapmak isteyenler için bölgenin en iyi ve en lüks otellerini barındırıyor.

Kuşadası'nın En İyi Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1The Grand Blue Sky İnternationalKadınlar Denizi10/10
2Charisma De Luxe HotelTürkmen10/9.9
3DoubleTree by HiltonTürkmen10/9.9
4KoruMar Hotel De LuxeTürkmen10/9.8
5Seven Seas Sealight Elite HotelYavansu10/9.9
6Pine Bay Holiday ResortBayraklıdede 10/9.9
7Otium Sealight Beach ResortYavansu10/9.8
8Ephesia Holiday Beach ClubYavansu10/9.8
9Ramada Resort By WyndhamTürkmen10/9.8
10Le Bleu Hotel & ResortKadınlar Denizi10/9.7

Kuşadası'nın En iyi 10 Oteli

İşte, Kuşadası tatilinizde tercih edebileceğiniz en güzel oteller...

1. The Grand Blue Sky İnternational

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Hizmet Kalitesi

Kuşadası'nın en iyi otellerinden biri olan The Grand Blue Sky İnternational, konfor ve lüksü bir arada sunuyor. Kadınlar Denizi bölgesinde bulunan ve berrak masmavi özel plajıyla misafirlerinden tam not alan bu otel, Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunuyor. Düzenlediği etkinliklerle konuklarının eğlenmesini sağlayan bu otel, SPA hizmetiyle de eşsiz bir deneyim sunuyor.

Telefon(0256) 645 00 02
AdresKadınlar Denizi, Mevkii, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Memnun kalabileceğiniz güler yüzlü personeli ve temizlik anlayışı üst düzeyde olan otel.

👤 Çalışanları ve otel oda temizliği güzeldi yemekler olarak mezeler mükemmeldi. Sıcak yemeklerde genelde sebze yemekleri çok güzeldi.

2. Charisma De Luxe Hotel

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Çalışan İlgisi

Denize sıfır konumuyla göz kamaştıran Charisma De Luxe Hotel, Kuşadası'nın en iyi otellerinden biri. Geniş ve konforlu odaları, özel plajı ve birbirinden lezzetli restoranlarıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatan bu otel, deniz manzaralı odalarıyla büyülüyor. Kuşadası'nın en lüks otellerinden biri olan Charisma De Luxe Hotel, sunduğu çeşitli aktivitelerle de eğlenceli tatil yaşatıyor.

Telefon(0256) 633 38 38
AdresTürkmen, Gazi Beğendi Sk. No:7, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 6 yıl öncesinde de konakladığım otel yine her zaman ki gibi güzeldi. Odalar ortak alanlar temiz, çalışanlar güler yüzlü, çalışanların kıyafetleri güzel ve temiz, yemekler güzeldi.

👤 Kuşadası'nın lokasyonu ve denize sıfır konumu ile ziyaret edilmesi gereken kaliteli otellerinde biri. Spa'yı tavsiye ederim.

3. DoubleTree by Hilton Kuşadası

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Manzara

Kuşadası'nın en iyi 5 yıldızlı otelleri arasında bulunan DoubleTree by Hilton, lüks konaklama imkanı sunuyor. Fitness salonu ve açık/kapalı havuzuyla mükemmel bir deneyim sunan bu otel, eşsiz manzarasıyla da büyülüyor.

Telefon(0256) 633 60 60
AdresTürkmen, Atatürk Blv, Yat Limanı Karşısı, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok güzel bir otel, hayran kaldık. Odaları, manzarası, konumu, kahvaltısı ve müşteri memnuniyeti harikaydı. Herkese tavsiye ederiz.

👤 Kuşadası'nı çok sevmesem de tatilin en güzel yanı bu otelde kalmak oldu. Marina manzarası şahane, oda genişliği yeterli
ve gördüğüm en kibar personel kesinlikle bu otelde. 

4. KoruMar Hotel De Luxe

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Aktivitesi
Hizmet Kalitesi
Hijyen

Kuşadası'nda tatil yapmak isteyenlere önerebileceğimiz en güzel otellerden biri olan KoruMar Hotel De Luxe, denize sıfır konumuyla kendisine ait plaj sunuyor. Standart odadan, suit odaya kadar 5 farklı oda seçeneği sunan bu otel, konforuyla da konuklarını memnun ediyor. Ayrıca her gün düzenlediği farklı aktiviteleri ve SPA hizmetiyle de dikkat çeken bu otel, Farklı lezzetler sunan restoranıyla da beğeniliyor.

Telefon(0256) 618 15 30
AdresTürkmen Mah. Gazi Beğendi Bulvarı, No:13, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelin nasıl olduğunu merak ediyorsanız bunu mutlaka okuyun derim. Öncelikle burası ne kadar 5 yıldızlı lüks bir tesis gibi gözükse de her şeyden önce aile ortamına sahip bir otel. Aile ifadesi abartma değildir. 

👤 Otelin konumu yemekleri ve personelleri ayrıca wellness bölümü 5 yıldız. Tavsiye ederim.

5. Seven Seas Sealight Elite Hotel

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Aktivite Seçenekleri
Özel Plajı

Konfor ve lüksü bir arada sunan Seven Seas Sealight Elite Hotel, Kuşadası'nda tatil yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Özel plajı ve ayrıcalıklı hizmetleriyle misafirlerini memnun etmeye çalışan Seven Seas Sealight Elite Hotel, geniş ve konforlu odalarıyla da beğeni topluyor. Aqua park ve havuzuyla büyük küçük herkesin eğlenerek serinlemesini sağlayan bu otel, çocuklu aileler içinde uygun.

Telefon(0256) 999 16 32
AdresYavansu, Hüseyin Can Cd. No:40, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Kuşadası'nda merkeze yakın harika bir otel. Restoranı temiz yemekleri çok güzel mutfağı zengin. Personeli güler yüzlü ve çözüm odaklı. İş toplantılarımız için kullandığımız bir otel. Odaları temiz geniş ferah. Banyosundaki jakuzi harika 5 yıldız verdim😊🤙

👤 Geçen yaz gittik ve her konuda rahat bir tatil geçirdik çocuklu aile olarak çok memnun kaldık bu yaz için tekrar randevu yaptık kesinlikle tereddüt etmeden gidilecek otel kötü diyebileceğimiz hiç bir şeyle karşılaşmadık çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

6. Pine Bay Holiday Resort

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Aktiviteleri
Villa Hizmeti
Konfor

Kuşadası'nın en iyi otellerinden biri olan Pine Bay Holiday Resort, yeşil ve mavinin en güzel tonlarına şahit olmanızı sağlıyor. Doğayla baş başa kalmanızı sağlayan bu otel, hem oda seçeneği hem de villa seçeneği sunuyor. Kendisine ait plaja sahip olan bu otel, çocuklu aileler tarafından da tercih ediliyor.

Telefon444 9 650
AdresBayraklıdede, Camlimani Mevkii, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Her yıl tatil için Pine Bay Holiday Resort' ü tercih ediyoruz. Yine harika bir tatil geçirdik. Resepsiyondaki Eray bey' e özellikle çok teşekkür ederiz. Otele girişimizden itibaren her konuda yardımcı oldular. 

👤 Balayı için 3 gece kaldık. Sezon daha tam açılmadığı için aşırı bir kalabalık yoktu ancak biz çok beğendik. Personelin ilgilenmesi, yaklaşımları ve servis çok güzeldi. Keşke vaktimiz olsa bir kaç gün daha kalsak dedik yani :) 

7. Otium Sealight Beach Resort Kuşadası

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Hijyen

Denize sıfır konumu ve geniş plajıyla Otium Sealight Beach Resort, Kuşadası'nda tatil yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Otelin modern ve konforlu odaları, aquaparkı, spa merkezi ve birbirinden farklı spor olanakları misafirlerin beğenisini kazanıyor.

Telefon(0256) 999 17 19
AdresYavansu, No:46, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 İlk kez geldiğim için dikkatli bir şekilde gözlemlemeye çalıştım. Konumu, mimarisi ve atmosferi ile çok güzel bir tesis. Personeli genç ve güler yüzlü. 

👤 Muhteşem bir otel animator ekibi işine çok hakim her misafir ile ayrı ilgilenmesi takdire şayan....

8. Ephesia Holiday Beach Club

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Havuz Seçeneği

Kuşadası'nda her şey dahil konseptiyle hizmet veren Ephesia Holiday Beach Club, 436 odaya sahip. 4 yetişkin havuzu, 4 çocuk havuzu ve çocuklara özel su kaydırağı ile herkesin eğlenmesini sağlayan bu otel, halı saha, plaj voleybolu ve daha birçok spor çeşidini yapabilme imkanı sunuyor. Ayrıca içerisinde alışveriş merkezi bulunan bu otel, ailelerin rahat tatil yapabilmesi için çocuk kulüpleri sunuyor.

Telefon(0256) 622 11 80
AdresYavansu, Ephesia Holiday Beach Club No: 52/1, Orhangazi Cd., 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Odalar geniş ve ferahtı. Yemek çeşitliliği gayet iyiydi hatta fazlaydı diyebilirim, lezzetli bulmadığınız bir yemeğe alternatif pek çok ürün sunuluyor.

👤 Otel konum olarak kolay ulaşılır bir noktada. Çalışanlar güler yüzlü ve çok çalışkan.

9. Ramada Resort By Wyndham Kuşadası & Golf

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Hizmet Kalitesi

5 yıldızlı otel konsepti ile oldukça modern çizgilere sahip Ramada Resort Kuşadası Golf otel panoromik manzarası ile Ege’nin masmavi sularını ayaklarınızın altına seriyor. Yeşillikler ile çevrili botanik bahçesi ve spor aktiviteleri ile hizmet vermekte olan otel muazzam golf sahası ile dikkat çekiyor. Ayrıca spa deneyimi ile ruhunuzu dinlendirip bedeninizin tazeliğini koruyabileceğiniz bu otel, gece eğlencelerine eşlik eden animasyon ekibi ile unutulmaz bir tatil sunuyor.

Telefon(0256) 420 07 00
AdresTürkmen, Turgut Özal Blv., 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Tam anlamıyla keyifli ,dinlendirici ve iyi bir tatil istiyorsanız bence en doğru seçim olacaktır. 

👤 Çok güzel bir hafta sonu geçirdim, aklıma geldikçe mutlu oluyorum. Bu kadar iyi olması için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

10. Le Bleu Hotel & Resort

Kuşadası'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Konfor

Eşsiz deniz manzarası ve mükemmel hizmet kalitesiyle Le Bleu Hotel & Resort, Kuşadası'nın en seçkin otellerinden biri. Konforlu odaları, özel plajı, havuzları ve lezzetli restoranları ile misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan otel, birbirinden farklı aktivite seçenekleri sayesinde eğlenceli bir tatil sunuyor.

Telefon(0256) 999 18 21
AdresKadınlar Denizi, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Ramazan bayramında 3 gece 4 gündüz iki küçük çocuğumla ailecek konakladığımız tatilimizde genel olarak çok memnun kaldık.

👤 Konumu itibariyle adeta Kıbrıs'ta hissettiriyor. Uçsuz egeye uyandığınız bir sabah ile güne başlamak çok güzel .

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Aydın Otelleri

Kuşadası'nın en iyi otelleri hangileridir?

Kuşadası'nın en iyi otelleri arasında The Grand Blue Sky İnternational, Charisma De Luxe Hotel, DoubleTree by Hilton Kuşadası, KoruMar Hotel De Luxe, Seven Seas Sealight Elite Hotel, Pine Bay Holiday Resort, Otium Sealight Beach Resort Kuşadası, Ephesia Holiday Beach Club, Ramada Resort By Wyndham Kuşadası & Golf ve Le Bleu Hotel & Resort bulunmaktadır.

Kuşadası'nda aile dostu oteller hangileridir?

Aile dostu bir tatil için Kuşadası'nda tercih edebileceğiniz oteller arasında Pine Bay Holiday Resort, Ephesia Holiday Beach Club ve Otium Sealight Beach Resort Kuşadası bulunmaktadır.

Kuşadası'nda plaja sıfır olan oteller hangileridir?

Plaja sıfır konumda bulunan oteller arasında Charisma De Luxe Hotel, Otium Sealight Beach Resort Kuşadası ve Le Bleu Hotel & Resort gibi oteller yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.