Doğaüstü Güçlerin Savaşından En İyi Kurt Adam Filmleri 2024

Bu içeriğimizde sizin için birbirinden güzel kurt adam filmlerini liste şeklinde hazırladık. İşte gelmiş geçmiş en iyi kurt adam filmleri.
Doğaüstü Güçlerin Savaşından En İyi Kurt Adam Filmleri 2024

Kurt Adam Filmleri

Vampirlerden sonra kurt adamlar da sinema tarihinde büyük bir yer edinmiştir. Öyle ki kimi zaman çocukken vampir mi yoksa kurt adam mı olduğumuzu bile anlamak üzere hareket etmişliğimiz olmuştur. Bugün sizlere birbirinden güzel 19 kurt adam temalı ya da bünyesinde kurt adam bulunduran filmleri derledik. İşte 19 kurt adam filmleri...

1. Werewolf by Night

Kurt Adam Filmleri
Karanlık ve kasvetli bir günün gecesinde, karanlıklardan bir canavar avcısı çetesi ortaya çıkar. Liderlerinin ölümünün ardından Kan Taşı Tapınağında bu avcı ekibi bir toplantı yapar. Liderlerinin hayatının tuhaf ve korkunç anma töreninin ardından gizemli ve ölümcül topraklarda rekabete girerler. Onlar için artık tehlike canavarlarla yüz yüze gelmektir.  

TürAksiyonMaceraDram
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMichael
Giacchino
OyuncularGael Garcia
Bernal
Laura
Donnelly
Kirk R.
Thatcher

2. Bhediya

Kurt Adam Filmleri
Bhaskar bir kurt tarafından ısırıldığı anda başına gelenlere anlam vermeye çalışmaya başlar. Her dolunayda vücudunda meydana gelen değişikliklere tanık olurken içinde yer alan kurdun güçlendiğinde ve yeni güçlerinin var olduğunu da öğrenmeye başlar. Geceleri yavaş yavaş bir kurt adama dönüşüp ormanda dolaşsa da insanlık için bir tehdit haline gelmeye başlar.

TürKomediKorku
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAmar
Kaushik
OyuncularVarun
Dhawan
Kriti
Sanon
Abhishek
Banerjee

3. Viking Wolf

Kurt Adam Filmleri
Thale, annesi yerel bir polis karakolunda iş bulduktan sonra küçük bir kasabaya taşınmayı kabul etmiştir. Okul, ev, iş ve arkadaşlıkları normal giderken Thale’nin katıldığı bir partide vahşice öldürülen bir öğrenci tüm işleri değiştirmeye başlar. Thale bu cinayete tanık olmuşken öğrenciyi öldürenin bir insan mı yoksa bir kurt mu olduğu ise muamma hale gelir.

TürKorkuGerilim
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenStig
Svendsen
OyuncularLiv
Mjönes
Arthur
Hakalahti
Sjur Vatne
Brean

4. The Cursed

Kurt Adam Filmleri
On dokuzuncu yüzyılın sonlarında, acımasız toprak baronu Seamus, bir Roman klanını katleterek ailesine ve köyüne büyük bir lanet salmaktadır. İlerleyen günlerde kasabanın halkı kabuslara boğulurken Seamus’un oğlu Edward kaybolur ve bir çocuk öldürülmüş olarak bulur. Yerli halk vahşi bir hayvandan şüpheleniyor olsa da ormanın içerisinde uğursuz varlıkların var olduğu ise gerçek hale gelmeye başlar.

TürFantastikKorkuGizem
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenSean
Ellis
OyuncularBoyd
Holbrook
Kelly
Reilly
Alistair
Petrie

5. The Howling: Reborn 

Kurt Adam Filmleri

Annesiz büyüyen ve dış dünya ile hiç alakası olmayan Will, kendisinin bir kurt adam olduğunu keşfeder. Will, sevdiği kızın sevgilisi tarafından tehdit edilince, kendini ve sevdiklerini ezdirmemeyi öğrenir. Yeni sevgili olan Eliana ve Will, katıldığı bir partide kendilerini tehdit eden bir kurt adam sürüsü ile savaşmak zorunda kalır. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu yapım hayatınız boyunca en az bir defa izlemeniz gereken filmlerden birisidir.

TürKorkuAksiyon
IMDb4,7
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenJoe
Nimziki
OyuncularLandon
Liboiron
Lindsey
Shaw
Ivana
Milicevic

6. Skinwalkers 

Kurt Adam Filmleri

Bir anne ve 12 yaşındaki çocuğu, acıması olmayan iki kurt adamın hedefi haline gelirler. Bu olay büyür ve sürüler arasında savaşa sebebiyet verir. Artık birbirlerine düşman iki kurt adam kabilesi kaderlerini belirleyecek olan bir savaşa girerler. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde çok sevilen bu yapım 2006 yılının ses getiren filmleri arasındadır.

TürAksiyonKorkuFantastik
IMDb4,6
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenJames
Isaadc
OyuncularMatthew
Knight
Jason
Behr
Elias
Koteas

7. Cursed

Kurt Adam Filmleri

Bir dolunay gecesinde karanlıklardan fırlayan bir canavar Ellie ve Jimmy’nin arabasının kaza yapmasına sebep olur. Yoldaki başka kadını kurtarmaya çalışırken iki kardeş, bu canavar tarafından ısırılırlar. Bundan sonra kendilerinde olağanüstü bir şeyler olduğunu fark eden kardeşler bu olayla ilgili bilgi toplar. Kendilerine olan şeyin ancak bir kurt adam tarafından yapılmış olduğunu öğrendikten sonra kontrolü kaybetmekten korkarlar. Ellie ve Jimmy’nin kontrolü kaybedip yoluna çıkan herkesi öldürmemek için bu laneti sona erdirmeleri gerekmektedir.

TürKorkuGerilim
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenWes
Craven
OyuncularChristina
Ricci
Joshua
Jackson
Jesse
Eisenberg

8. Howl 

Kurt Adam Filmleri

Bir trende görevli olarak çalışan Joe, gecenin son tren seferine çıkar. Tren bilinmeyen bir yaratık tarafından çarpılınca insanlar endişelenir. Trendeki insanlar karşılaştığı her insanı tek tek öldüren bu yaratıktan bir kaçış olmadığını ve ümitlerinin yavaş yavaş tükendiğini düşünmeye başlarlar. Güzel bir konusu ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu film izleyenleri tarafından çok sevilmiştir.

TürKorkuGerilim
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenPaul
Hyett
OyuncularEd
Speleers
Holly
Weston
Shauna
Macdonald

9. Red Riding Hood 

Kurt Adam Filmleri

Köyün en güzel kızı olan Valerie, anne ve babasının ona bulduğu çok zengin bir ailenin oğlu olan Henry ile evlenmek zorundadır. Lakin genç kızın gönlü fakir Peter’dedir. Birbirini kaybetmek istemeyen aşıklar, kasabadan kaçma planları yapar. Bu planı yaparken köyde korkunç bir olay yaşanır. Valerie’nin kız kardeşi bir kurt adam tarafından öldürülür. Kasabanın sakinleri kendilerine zarar gelmemesi için bir kurt adama ayda bir kez hayvan kurban veriyordur. Bu olay yüzünden köy kurt adamdan intikam almak için ünlü bir kurt adam avcısını çağırır. Lakin bu kurt avcısı köye kurt adamın gündüzleri insan kılığında dolaştığını söyler ve bütün köy kimseye güvenemez hale gelir.

TürGerilimDram
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenCatherine
Hardwicke
OyuncularAmanda
Seyfried
Gary
Oldman
Billy
Burke

10. Kan ve Çikolata 

Kurt Adam Filmleri

Ailesi taşıdığı kan yüzünden katliama uğrar fakat Vivian bu saldırıdan kurtulur. Kurt adam olan Vivian, sürekli kaçmak ve gizlenmek zorundadır. Genç kız dünyadaki son kurt adam sürülerinden biri ile iletişim içindedir. Genç kızın bu sürüden de beklentisi kalmamıştır ve kaçıp saklanmaktan başka yapabileceği hiçbir şey yoktur. Fantastik dolu öğeleri sayesinde çok sevilen bu yapım en iyi kurt adam filmleri arasındadır.

TürFantastikRomantikKorku
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenKatja von
Garnier
OyuncularKata
Dobo
Lia
Bugnar
Mihai
Calin

11. The Wolfman 

Kurt Adam Filmleri

Çocuk yaşında annesini kaybeden Lawrence, yaşadıklarını unutmak için kasabayı terk eder. Yıllar sonra kardeşinin nişanlısı, Lawrence’den kaybolan kardeşini bulmak için yardım ister. Kasabaya kardeşini bulmak için geri dönen Lawrence, köyde güçlü bir yaratık olduğunu ve insanları öldürdüğünü öğrenir. Yakın zamanda ise İskoçya müfettişi olayı araştırmak için kasabaya gelir. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde bu yapım 2010 yılının ses getiren filmlerinden birisi olmuştur.

TürKorkuGerilimFantastik
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenJoe
Johnston
OyuncularBenicio
Del Toro
Anthony
Hopkins
Emily
Blunt

12. Bad Moon

Kurt Adam Filmleri

Ormanda bir kurt adam tarafından ısırıldıktan sonra Ted’in gidecek bir yeri kalmaz. Ted’in tek çaresi kız kardeşinin yanına yerleşmektir. Oğlu ve köpeği olan Ted’in kız kardeşine göre her şey normal görünür. Fakat evin köpeği Ted’de çok kötü bir şey seziyordur. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu yapım kaliteli kurt adam filmlerinden birisidir.

TürKorkuGerilim
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
1996
YönetmenEric
Red
OyuncularMariel
Hemingway
Michael
Paré
Mason
Gamble

13. Teen Wolf 

Kurt Adam Filmleri

17 yaşında bir lise öğrencisi olan Scott Howard, okulun basketbol takımında oyuncudur. Scott, hayatı boyunca ailesinin ondan gizlediği bir sırrı öğrenir. Kurt adama dönüşen Scott, kendisinde fiziksel değişiklik olduğunu fark eder ve basketbolda çok başarılı biri haline gelir. Eski bir yapım olsa da oldukça güzel olan bu film zamanında sükse yaratmıştır.

TürRomantikKomediFantastik
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
1985
YönetmenRod
Daniel
OyuncularMichael
J. Fox
James
Hampton
 Jerry
Levine

14. Van Helsing 

Kurt Adam Filmleri

İnsanlığı dünyadaki her türlü kötülükten korumaya gelmiş olan Van Helsing, Transilvanya’ya yola çıkar. Burada Anna Valerius adlı Çingene Prenses ile güçlerini birleştiren Van Helsing’in karşısında kendisinin 400 yıl önce öldürdüğü Dracula vardır. İki müttefikin sadece Dracula’yı ortadan kaldırmaları yetmeyecektir. İkilinin aynı zamanda kurt adamı da yok etmeleri gerekmektedir. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu yapım en iyi kurt adam filmleri arasında yer almaktadır.

TürMaceraAksiyonFantastik
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenStephen
Sommers
OyuncularHugh
Jackman
Kate
Beckinsale
Richard
Roxburgh

15. Wolfen

Kurt Adam Filmleri

New York kentinde bir canavarın insanları öldürmesi sonucu polis bu saldırıları araştırmaktadır. Yüzyıllarca insanların arasına karışmış olan bu canavarlarda üstün duyma yeteneği, koklama ve görme yeteneği vardır. New York şehrinde kurtlar yakın zaman içerisinde daha çok insan öldürmeyi planlamaktadır ve polisin bu katliamı durdurması gerekmektedir. 1981 yılının ses getiren yapımlarından birisi olan bu filmin dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu vardır.

TürKorkuGerilim
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
1981
YönetmenMichael
Wadleigh
OyuncularAlbert
Finney
Diane
Venora
Edward
James Olmos

16. Frankenstein Kurt Adam'la Tanışıyor

Kurt Adam Filmleri

Bir kurt adam kendisindeki hastalığa bir çare bulmaya çalışıyor. Frankenstein’dan yardım isteyen bu kurt adam çok çaresiz durumdadır. Çılgın bir bilim adamı olan Frankenstein, kurt adama sadece çare bulmakla kalmayacak kendisinin insanlık dışı yaratımının donmuş bedenini yeniden canlandırabileceğini iddia eder.

TürKorkuFantastikBilim Kurgu
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
1943
YönetmenRoy
William Neill
OyuncularLon
Chaney Jr.
Ilona
Massey
Patric
Knowles

17. The Howling

Kurt Adam Filmleri

Televizyon spikeri olan Karen Write, bir seri katilin kurbanı olmaktan zor kurtulur. Bu olaydan sonra psikolojik travma geçiren Karen, doktorun önerdiği bir rehabilitasyon merkezine gider. Ormanlık bir alanda kamp gibi olan bu merkezin sakinleri göründüğü gibi değildir. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu yapım mutlaka izlemeniz gereken filmlerden birisidir.

TürKorkuGerilim
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
1981
YönetmenJoe
Dante
OyuncularDee
Wallace
Dennis
Dugan
Patrick
Macnee

18. Dog Soldiers

Kurt Adam Filmleri

Film İskoçya’daki bir askeri timin kurt adamlar tarafından saldırıya uğramasını konu ediyor. İskoçya’daki bir dağda eğitim yapan İngiliz askerler başka özel bir askeri timin komutanına rastlarlar. Çevrede gezinen gizemli ve dehşet verici varlıkların olduğunu söyleyen komutan askerlerini kaybetmiştir. Bir süre sonra komutanın bahsettiği yaratıkların saldırısına uğrayan tim, bu canavarların kurt adam olduğunu görür. Kurt adamlar askerleri öldürmeye devam ettiği sırada gizemli bir kadın gelir ve tim kurtulur.

TürKorkuAksiyon
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2002
YönetmenNeil
Marshall
OyuncularSean
Pertwee
Kevin
McKidd
Liam
Cunningham

19. Karanlıklar Ülkesi

Kurt Adam Filmleri

Selene, bir vampir savaşçısıdır. Selene, vampirlerle kurt adamlar arasındaki savaşların içinde kalmıştır. Selene artık savaşların sona ermesini isteyen kurt adam Michael’e aşık olur. Her ne kadar kurt adamları öldürmek istese de aşık olduğu için hayatlar bir anda değişir. Savaşın sona ermesini isteyen Michael ve Selene, iki tarafın zaaflarını öğrenmeye çalışırlar. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu yapım 2003 yılının ses getiren yapımlarından birisidir.

TürFantastikAksiyonRomantik
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenLen
Wiseman
OyuncularKate
Beckinsale
Scott
Speedman
Bill
Nighy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum