Kürşat Türker Ercan Kimdir? & Hakkında Bilgi

1980 yılında Mersin'in Silifke ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu. Bu içeriğimizde Kürşat Türker Ercan hakkında merak edilenleri bir araya getirdik.
Kürşat Türker Ercan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Kürşat Türker Ercan Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Mersin bölgesi için aday olarak açıklanan Ercan hakkındaki bilgiler ve özgeçmişi de aynı şekilde merak uyandırmaya başlamıştır. 1980 yılında Mersin'in Silifke ilçesinde dünyaya gelmiştir.

kursat-turker-ercan-biyografisi.jpg


Kürşat Türker Ercan'ın Eğitim Hayatı

İlk, orta ve lise eğitimini yaşadığı ilçe olan Silifke sınırlarında tamamlamıştır. Devamında yükseköğrenim yapmak istediğine karar vermiştir. Böylelikle hukuk fakültesi deneyimi başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesini kazanmıştır. Ardından İstanbul'da yaşamaya başlamıştır. Lisans eğitimini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra da eğitimin aldığı mesleği yapmak üzere memleketi Mersin'e dönmeye karar vermiştir.


Kürşat Türker Ercan'ın Çalışma Hayatı

Eğitimini tamamladıktan sonra serbest şekilde avukatlık yapmaya başladı. Bu sırada öğrencilik döneminden başlayan ülkü ocaklarına olan ilgisi ve görev sevgisi hiç bir zaman eksilmeden devam etmiştir. Kendisine verilen görevleri her zaman gönüllülük esasına göre algılamış ve başarılı bir şekilde sürdürmek için elinden geleni yapmıştır. Hatta Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nde Hukuk Müşaviri olarak da Milliyetçi Hareket Partisi'ne çalışmaları ile destek olmak için derin çaba sarf etmiştir. Kendini geliştirmek adına İngilizce öğrenen Ercan orta derecede de Almanca öğrenmiştir. Evli ve iki çocuk babası olarak hayatına devam etmektedir.


Kürşat Türker Ercan'ın Siyasi Hayatı

Öğrencilik döneminden hareketle her zaman siyasetin içinde bulunan Ercan partisi ile iyi ilişkilere sahip birisi olarak göz doldurmaya devam etmiştir. Bundan dolayı ve aldığı görevlerdeki liderlik temsilinden kaynaklı olmak üzere doğduğu, yetiştiği, çalıştığı ve görevlerde bulunduğu Mersin için aday olmak istemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Mersin için 7. sıradan aday olarak milletvekilliği yarışında kendine yer edinmiştir. Çalışmalarına hız veren ve partisine destek olmak için çabalayan Ercan seçimlerde kendine yer arayacağı için mutlu olduğunu her alanda ifade etmektedir.

Önerilen İçerik;

 MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum