Kubilay Aka Kimdir? Kubilay Aka Nereli ve Kaç Yaşında?

Ekranların sevilen yüzü Kubilay Aka, sevenleri tarafından kimdir, nereli ve kaç yaşında şeklinde aratılıyor. İşte Kubilay Aka hakkında bilgiler.
Kubilay Aka Kimdir? Kubilay Aka Nereli ve Kaç Yaşında?

Oynadığı film ve dizilerdeki rolleri ile birçok kişiye kendisini sevdiren Kubilay Aka, merak edilip araştırılan oyuncular arasında yer alıyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Kubilay Aka'nın biyografisini hazırladık. İşte Kubilay Aka kimdir ve Kubilay Aka nereli? gibi soruların yanıtı.


Kubilay Aka Kimdir?

Kubilay Aka Kimdir

12 Nisan 1995 tarihinde dünyaya gelen Kubilay Aka, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da aldıktan sonra üniversite için Eskişehir’e gitti. Burada Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Havaalanı Yönetim alanını başarıyla tamamladı. Daha sonra kendisine yeni bir macera arayan Kubilay Aka, oyunculuk eğitimi için kurslara gitti. Ardından ilk olarak kariyerine Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde yardımcı oyuncu olarak oynadı.

Dizinin bitmesiyle birlikte Arif V 216 isimli filmde Yakışıklı Kemal Rolünü oynadı ve aynı yıl Çukur dizisinde herkesin sevdiği Celasun Gümüş karakterini canlandırdı. 2018 yılında Aşk Bu Mu? adlı filmde ilk kez başrol oyuncusu oldu. Netfilx’de 2020’de yayınlanan Aşk 101 dizisiyle beraber iyice kendisini tanıtmayı başardı. Günümüzde ise Cam Tavanlar isimli dizide başrol Cem Kumcu karakterine hayat vermektedir.


Kubilay Aka Nereli?

Kubilay Aka Nereli

Doğma büyüme İstanbullu olan Kubilay Aka'nın ailesinin de nereli olduğu tam bilinmemektedir. Oyunculuk kariyerinin yanında 2 adette şarkısı bulunan Kubilay Aka’nın bu şarkıları kendisinin oynadığı Çukur dizisi içindi. Şarkıların ismi ise Gamzendeki Çukur (ft. Hayko Cepkin) ve Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur (ft. Toygar Işıklı)’dur.


Kubilay Aka Kaç Yaşında?

Kubilay Aka Kaç Yaşında

1995 yılında dünyaya gelen 26 yaşındaki genç oyuncu Kubilay Aka, 2016 yılından beri kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Kubilay Aka, 1.83 metre boyunda olup Elif İlayda Aka isminde kız kardeşe sahiptir. Kubilay Aka bir süre Miray Daner ile sevgili olsa da şimdilik birlikte olduğu biri bulunmamaktadır.


Kubilay Aka Filmografi

Kubilay Aka Filmografi

Kubilay Aka Dizileri

  • 2016-2017 – Vatanım Sensin
  • 2017-2021 – Çukur
  • 2021 – Cam Tavanlar
  • 2020 – Aşk 101

Kubilay Aka Filmleri

  • 2017 – Arif V 216  
  • 2018 – Aşk Bu Mu?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.