Kripto Para Alacaklara 10 Muhteşem Tavsiye

Son dönemde tekrar yükselişe geçen kripto para, birçok kişinin kafasında soru işareti bırakıyor. İşte kripto para konusunda 10 muhteşem tavsiye...
Kripto Para Alacaklara 10 Muhteşem Tavsiye

Kripto Para Alacakları Tavsiyeler

Kripto para terimi, dünyamıza gireli henüz çok olmadı ancak gündemimizi sürekli meşgul etmekte. Örneğin kripto paramız olmasa bile döviz kurlarına bakarken “şu bitcoin veya altcoin de ne kadar olmuş” diye göz atmıyor değiliz. 

Hani böyle; “yatırım yaptık, yapacağız kıvamındayız ama güvenemiyoruz hıyar da çıkabilir ya” işte hıyar çıkmaması için haydi gelin aşağıdaki tavsiyelere bir bakalım…

Kripto para almadan önce ''Kripto Para Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?'' isimli inceleme yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. 

Bitcoin Al Sat

Binance

1. En nihayetin de kripto para da bir para birimidir. Ona  değer verdiğinizi anlayınca sizi terk eden sevgili değildir. Doğru zamanda girip doğru zamanda çıkmasını bilmelisiniz.

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler


2. Peki hangi coine yatırım yapmalıyım? Hangisinden almalıyım?  “Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın” diyoruz ve önce paraların geçmiş grafiklerini inceleyin ve bir süre takipte kalın… Çok fazla da takipte kalmayın ama adınız stalkçıya çıkar valla. Doğru zamanda girin! Önceleri biraz soğuktur ama girince alışıyor insan.

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler


3. Paranızın tümünü aynı coine yatırmayın 2/3’yle toz şeker kalan 1/3’yle de leblebi alın olsun bitsin.  Şaka tabi ki : ) 2000’den  fazla kripto para çeşidi mevcut birkaçını seçebilirsiniz.

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler


4. Yetenekleriniz sizi bu dünyada da yarı yolda bırakmıyor, korkmayın! Çünkü kripto para dünyasında Polat Alemdar bile olabilirsiniz! ama siz yine de bu üç statüyü unutmayın ve bunlardan birisi olun; Madenci, Yatırımcı veya Al-Satçı (borsacı).

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler


5. Cüzdanınızın kalınlığı değil banka hesabınızın sıfırları bol olsun. Günümüzde artık nakit para akışı neredeyse yok denecek kadar azaldı her şey dijital dünyaya aktarıldı, aşklar bile dijital he? Sizce de sıra para da değil mi?

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler


6. Madenci olmak; her zaman emek ister, işçilik ister ve madeni kazmak için kazma kürek ister. Kripto para dünyasında da madenci olmak ciddi bilgisayar donanımı ister. Sadece facebook veya instagrama girebilen bir bilgisayarla bu işi yapmak biraz zaman alabilir.

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler


7. Yatırımcı olmak; konu hakkında uzman insanlarla bu işi beraber yapmak veya  çok ciddi bilgi birikimine sahip olmakla gerçekleşebilir. Kripto para dünyasında paranız olsa da doğru  bilgiye ve doğru yönlendirilmeye de en az para kadar ihtiyaç duyarsınız.

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler


8. Al-Satçı olmak; Al-Satçı her yerde Al-Satçı arkadaş, doğru zamanda doğru yerde olmak onların işi. Parayla oynamak, parayı koklamak onların işi.

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler


9. Kripto paralar bir darphaneye talimat verilip kısa bir sürede milyarlarca basılabilen bir para tipi değildir. Şu andaki rezervler bellidir ve gelecek 20 yıl sonraki rezervler de bellidir. Dolayısıyla kripto para konulu bir La Casa De Papel biraz hayal gibi.

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler


10. Eskiden Zekeriyaköy’de babama uygun fiyata 2 dönüm arsa vermişler de kendisi “burası çok orman annecim, fazla oksijen kafa yapar” diye onun yerine gitmiş Gebze’den 350m2 arsa almış, hikayesi ileride sizin tarafınızdan da çocuklarınıza anlatımasın! çünkü 2011’de 100Dolarlık Bitcoin alanın bugün neredeyse 1Milyon Doları var.

Kripto Para Alacaklara Tavsiyeler

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.