KPSS Giriş Belgeleri Yayınlandı

27-28 Mayıs'ta yapılacak KPSS A grubu ve öğretmenlik sınavları için düzenlenen giriş belgeleri web sitesinde yayınlandı.
KPSS Giriş Belgeleri Yayınlandı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A grubu ve öğretmenlik için 27-28 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2017 KPSS A Grubu (alan bilgisi) ve öğretmenlik adaylarının sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri bitirildi.

Sınavlar için hazırlanan giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylara, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince sınav başlangıcından 15 dakika öncesinde salona alınma işlemlerinin tamamlanacağı hatırlatıldı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren belgeyi, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden alabilecek.

2017 KPSS alan sınavlarının birinci oturumu 27 Mayıs saat 10.00'da kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri testlerinden uygulanacak.

KPSS alan sınavlarının ikinci oturumu 27 Mayıs saat 14.30'da hukuk, iktisat ve maliye, üçüncü oturumu da 28 Mayıs saat 10.00'da işletme, muhasebe ve istatistik testlerinden oluşacak.

ÖSYM’den 15 Dakika Uyarısı

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, KPSS alan sınavları oturumlarının başlangıç saatlerinden 15 dakika öncesinde adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacak.

27 Mayıs Cumartesi saat 10.00'da başlayacak birinci ve üçüncü oturumlar öncesi adaylar 09.45'e kadar, aynı gün 14.30'da yapılacak ikinci oturum öncesi ise 13.45'e kadar sınav binalarına giriş yapacak. Belirlenen saatlerde gelmeyen adaylar sınava giremeyecek.

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.