KPSS Alan Sınavı Soruları Yayınlandı

KPSS alan sınavının kitapçıkları ÖSYM tarafından yayınlandı. İşte memur adaylarının ter döktüğü o sorular ve cevapları...
KPSS Alan Sınavı Soruları Yayınlandı

Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) 27-28 Mayıs tarihlerinde yapılan alan sınavlarının soru kitapçıkları yayınlandı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan sınavın soru kitapçıkları 10 gün süreyle yayınlanacak. ÖSYM'nin sitesi üzerinden KPSS alan sınavlarının üç oturumunun ve cevaplarının sadece yüzde 10'una ulaşılabilecek. 

SORULARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Yukarıdaki mavi yazılı yere tıklayın. Karşınıza çıkan yere önce T.C. kimlik numaranızı ardından ise şifrenizi girin. Başvurular bölümünden KPSS alan sınavı sekmesine tıklayarak kitapçık bölümüne ulaşın. Kitapçık bölümünden de soruların tamamına ulaşabilirsiniz.

Sınav soruları telif hakkından dolayı ÖSYM'nin izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayınlanamayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.