Kourtney Kardashian'ın İç Çamaşırsız Fotoğrafları

İki yıl önce üç çocuğunun babası Scott Disick'ten ayrılan ve ikinci baharını yaşamaya başlayan Kourtney Kardashian, bir koleksiyon çekiminde iç çamaşırı giymeden cesur pozlar verdi.
Kourtney Kardashian'ın İç Çamaşırsız Fotoğrafları

Daha önce de birçok marka ile çalışan " Kourtney Kardashian " şimdi ise bir giyim markası için özel koleksiyon hazırladı. Kardashian, cesur parçalar giydiği koleksiyonun çekimlerinde, bazı parçaları tanıtırken iç çamaşırı giymedi.

kourtneykardashian.jpg

Kardashian ailesinin en büyük kızı 38 yaşındaki Kourtney Kardashian, yaklaşık iki yıl önce üç çocuğunun babası Scott Disick 'ten ayrıldıktan sonra adeta ikinci baharını yaşıyor. Baştan çıkaran pozları, ateşli kıyafetleriyle dikkat çeken Kardashian, şimdiye kadar pek çok marka ile işbirliği yaptı.

kourtneykardashian.png

fotoğraf

Özellikle Paris Saint Germain futbol takımı oyunucusu sevgilisi 24 yaşındaki Younes Bendjima 'dan sonra tamamen göz önüne gelen, işleri açılan Kourtney, geçtiğimiz günlerde Pretty Little Thing markası için kamera karşısına geçti.

kourtneykardashian-001.png

fotoğraf

Markaya özel bir koleksiyon hazırlayan Kardashian'ın çekimlerde verdiği pozlar, sosyal medyada da çok konuşuldu.

kourtneykardashian-002.png

fotoğraf

Birkaç kıyafetinde iç çamaşırı giymediği gözlemlenen Kardashian'ın tasarımlarının fiyatları da oldukça uygun…

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.