Koray Uymaz Kimdir? & Hakkında Bilgi

1973 Yılında Edirne de dünyaya gelen Koray Uymaz, Türk Siyasetçi kimliği ile tanınmaktadır. Koray Uymaz hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilirsiniz.
Koray Uymaz Kimdir? & Hakkında Bilgi

Koray Uymaz Biyografisi

Ak Parti Mart ayında yapılacak yerel seçimler için adaylarını açıkladı. Ak Partinin 14 belediyeye ait adayları da bugün açıklayarak tüm adaylarını açıklamış oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Edirne belediye başkan adayı olarak Koray Uymaz'ı aday gösterdi. Koray Uymaz yaptığı basın açıklamasında Edirne'ye farklı bir şehircilik anlayışı getireceğini dile getirdi.

Koray Uymaz


Koray Uymaz Kimdir?

Koray Uymaz 1973 yılında Edirne'de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Edirne'de tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için İstanbul'u tercih etti. İstanbul üniversitesi hukuk fakültesinden mezun oldu. Tekrar Edirne'ye dönerek Edirne barosuna kayıt oldu ve uzun yıllar serbest avukatlık mesleğini yaptı. Koray Uymaz evli ve bir çocuk babasıdır.

Koray Uymaz Kimdir


Koray Uymaz İş Hayatı

Koray Uymaz üniversiteden mezun olduktan sonra avukatlık mesleğine devam etti. Edirne barosuna kayıtlı olarak yaklaşık 20 yıl avukatlık yaptı. Edirne barosu yönetim kurulu üyeliği yaparak mesleğinde aktif rol aldı. Avukatlık mesleğinin yanında bazı sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev almıştır. Avukatlık mesleği ve siyasi yaşamını beraber götürmüştür. İlim Yayma Cemiyeti Edirne Şubesi yönetiminde görev almıştır. Ensar vakfının Edirne şubesi başkanlığını yapmıştır. Birçok dernek ve vakfın yönetiminde görev aldı.

Koray Uymaz İş Hayatı


Koray Uymaz Siyasi Yaşamı

Koray Uymaz Ak Parti’nin kurulmasında aktif olarak rol alan isimlerden biridir. Edirne il başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığı yapmıştır. Ak Parti kurulduktan itibaren Ak Parti içinde farklı görevlerde yer almıştır. Edirne'ye farklı ve yeni Ak belediyecilik anlayışı getireceğini ve Edirne'nin tüm ülkede örnek bir il olacağını söyledi. Seçimlerin ardından Edirne yeni bir güne merhaba diyecek ve son teknoloji hizmetleri almaya başlayacak diyerek Edirne halkından destek istedi. Edirne halkı tarafından yakından tanınan Koray Uymaz halkın sevdiği bir isim.

Koray Uymaz Siyasi Yaşamı

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.