Köpeklerde Beyin Gelişimi: Köpekler İçin Zeka Oyuncağı

En akıllı hayvanlar arasında yer alan köpekler, zeki tavırları ve bitmek bilmeyen enerjileriyle son derece sevimli canlılardır.
Köpeklerde Beyin Gelişimi: Köpekler İçin Zeka Oyuncağı

En İyi 5 Köpek Oyuncağı 

Köpekler, tarih boyunca yer yüzünün en zeki, en akıllı ve en sadık canlıları arasında adından sıklıkla söz ettirmiştir. Gelişmiş hafıza becerilerine sahip olan bu canlılar, el hareketleri ve işaret gibi birçok farklı insan vücudu dilini uygun şekilde okuyabilir, tepki verebilir ve insan sesi komutlarını anlayabilirler.

Araştırmalar köpeklerin ne kadar da zeki hayvanlar olduğunu sayısız kez göstermiştir. Günümüzde birçok arama kurtarma, istihbarat, narkotik ve otizmli çocukların tedavisinde bu sevimli dostlarımız başrolde yer alıyor. Tüm bunların yanında köpekler hemen her hareketinizi tahmin edebilir ve ne düşündüğünüzü biliyor gibi davranabilirler. Tüm bunlar sevimli dostlarımızın ne kadar zeki olduğunu göstermeye yetiyor.  Köpeklerde beyin gelişimi kaliteli beslenme ve egzersizlerin yanı sıra zeka oyunlarıyla gelişebilmektedir. Köpeğinizin beyin gelişimine katkıda bulunacak en iyi 5 zeka oyuncağına hep birlikte göz atalım!

1. Kong Diş Bakım Köpek Oyuncağı

Köpek Oyuncağı 

Kong Diş Bakım Serisi oyuncaklarından olan bu patentli tasarıma sahip doğal kırmızı kauçuk diş oyuncağıyla, hem köpeğinizle at getir oyunu oynayabilir, hem de dişlerinin temizlenerek ağız kokusunun giderilmesini sağlayabilirsiniz. Büyük ırk köpekler için idealdir.

Köpek Oyuncağı Satın AL


2. Trixie Doğal Kauçuk Kemik Köpek Oyuncağı

Köpek Oyuncağı 

Trixie Doğal Kauçuk Kemik Köpek Oyuncağı,  18 cm'lik boyutu ve doğal kauçuk malzemesiyle kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Köpeğiniz oyuncak ile oynadıkça çıkacak hışırtı sesi sayesinde daha fazla oynamak isteyecek ve vazgeçilmez oyuncaklarından olacaktır.

Köpek Oyuncağı Satın AL


3. Trixie Horozlu Köpek Oyuncağı 

Köpek Oyuncağı 

Trixie Horoz Köpek Oyuncağı, lateks maddeden üretilmiş harika bir köpek oyuncağıdır. Köpeğinizin saatlerce sıkılmadan eğleneceği bu ürün, çıkarttığı ilginç seslerle sevimli dostunuzu eğlendirmeyi başaracak. Köpek oyuncağının boyutu 23 cm'dir.

Köpek Oyuncağı Satın AL


4. Kong Wobbler Köpek Oyuncağı

Köpek Oyuncağı 

Küçük ırk yavru ve erişkin köpekler,ayrıca diğer tüm ırkların yavruları için tasarlanmış bu Kong oyuncağın en büyük özelliklerinden biri yere konulduğunda dik durması, köpeğinizin koklama veya pati değdirmesiyle yana rahatça yatabilmesi, oynarken zaman zaman tıpkı bir hacıyatmaz gibi doğrulabilmesidir. İçerisine hem ödül hem de mama koyabileceğiniz bu oyuncağı köpeğinizin hem çok sevecek hem de büyük bir istek ve ilgiyle oynayacaktır. Köpeğiniz oyuncağı devirip yan yatırdıkça ödülüne, mamasına kavuşacaktır. Özellikle iştahlı ve hızlı yiyerek fazla kilo alan köpeklerin mama yeme sürelerini uzatmak için kullanımı tavsiye edilmektedir. Yüksek dayanıklılığa sahip özel esnek polimerden yapılmış olması sayesinde hem kolay doldurulabilir hem de kolay temizlenebilir.

Köpek Oyuncağı Satın AL


5. Trixie Yüzen Natürel Kauçuk Frizbi Köpek Oyuncağı

Köpek Oyuncağı 

Trixie Köpek Yüzen Natürel Kauçuk Frizbi, 24 cm uzunluğuyla köpeğiniz ile keyifli vakit geçirebileceğiniz suda yüzebilen bir oyuncaktır. Oyuncak kauçuk olduğu için yaralanma riski düşüktür. Köpeğinizin diş sağlığı ve mide ve bağırsak sağlığı için daima natürel kauçuk veya latex oyuncakları tercih ediniz. 

Köpek Oyuncağı Satın AL

Önerilen İçerik: En İyi Köpek Maması Markaları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.