Dünya'da Bir İlk! Konuşan Vibratör!

Kadınların kişisel hayatında kullandıkları vibratörler ne kadar iyi? Daha iyisi olabilir mi? Yeni çıkan ve piyasaya sürülen yapay zekaya sahip bu vibratör şaşırtıyor! Çünkü konuşabiliyor. İşte detaylar;
Dünya'da Bir İlk! Konuşan Vibratör!

Yapay Zekaya Sahip Vibratör!

Bayanların cinsel hayatında kendilerini tatmin etmeleri için kullandıkları titreşimli alete vibratör denir. Yıllar geçtikçe vibratörler de değişiyor. En son çıkan ve oldukça ilgi çeken vibratör, yapay zekaya sahip ve ruj şeklinde. Ayrıca konuşabilen bir vibratör. Bilim adamlarının uzun uğraşlar sonucu yapay zekaya sahip vibratör üretmeleri herkesi hayrete düşürdü.

vibrator-002.gif


Konuşan Vibratör !

İletişimin cinsellikte büyük bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Seks esnasında bireylerin birbirleri ile konuşmasının ilişkiyi daha iyi bir noktaya taşıdığı bilim adamları tarafından onaylanmış bir gerçektir. Bu bilgilerışığında vibratör üreticileri bayanların kendilerini daha fazla tatmin edebilmeleri için bir vibratörün içine yapay zeka yerleştirdiler. 


Ruj Şeklindeki Vibratör

Bayanların kullandıkları vibratörleri saklamaları kendileri açısında her daim sorun olmuştur. Tabiki de bu sorun yalnız yaşayanlar için geçerli değil. Ruj görünümlü bu vibratör incelenmediği sürece gizliliğini koruyabiliyor.

ruj-seklindeki-vibrator.jpg


Ruj Şeklindeki Konuşan Vibratör Nasıl Çalışıyor?

Yaklaşık 10 cm büyüklüğe sahip olan vibratörün baş kısmını sağa doğru çevirerek çalıştırabilirsiniz. Telefonunuza yüklenen uygulama ile vibratörde bulunan bluetooth özelliğini ile akıllı telefonunuzdan istediğiniz sesi veya sözleri içine yükleyebiliyorsunuz. Yukarıda da söylediğimiz gibi bayanlar orgazm olurken konuşmalar orgazmın şiddetini daha da arttırıyor.

vibrator-002.jpg

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.