Kocaeli Metropolitan Grey Effect Projesi ve Fiyat Listesi

Metropolitan Grey Effect, Nuhoğlu İnşaat ve DYG Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Kocaeli Metropolitan Grey Effect Projesi ve Fiyat Listesi

Nuhoğlu İnşaat ve DYG Yapı İnşaat ”ın Kocaeli’de inşa ettiği “ Metropolitan Grey Effect” son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alan üzerine yükselen Metropolitan Grey Effect projesinde 9 blokta 54 daire bulunuyor. Değirmendere'nin gözde bölgesinde yükselen proje, deniz manzarasına hakim konumda hayata geçiriliyor. Metropolitan Grey Effect projesi bu özelliği ile konut alıcılarının dikkatini çekiyor.

Projede sosyal donatı olarak 2 adet açık yüzme havuzu ve geniş peyzaj alanları bulunuyor. Hemen teslim durumunda olan Metropolitan Grey Effect projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüksek prim sağlaması öngörülüyor. Projede kira getirilerinin 1.500 TL'den başlaması bekleniyor.

Metropolitan Grey Effect projesinde 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Metropolitan Grey Effect Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Metropolitan Grey Effect projesinde " 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

3+1 Daireler; " 140 ve 190 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 420.000 TL " olarak belirlenmiş.


Metropolitan Grey Effect Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Metropolitan Grey Effect projesinde konutlar banka kredisine uygun durumda.


Metropolitan Grey Effect Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Topçular Mah. Çimen Sok., Değirmendere, Gölcük/Kocaeli

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.