Knight Online Hileleri | Ölümsüzlük, Pedal, Makro Hilesi

Knight Online oyununda yapabileceğiniz tüm hileleri siz değerli okurlarımız için araştırdık ve yazımızda derledik.
Knight Online Hileleri | Ölümsüzlük, Pedal, Makro Hilesi

Mgame Corporation tarafından geliştirilen ve NTTGame firması aracılığıyla yayınlanan çok oyunculu devasa rol yapma oyunu Knight Online, 15 Temmuz 2002 tarihinde çıkış yapmasına rağmen günümüzde hala daha milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır. Çıktığı yıllarda piyasayı kasıp kavuran oyun popülerliğini devam ettirmektedir.

Oynaması ücretsiz bir oyun olan Knight Online, sürekli olarak geliştirilmektedir. Oyunda iki ulus Karus ve El Morad, Adonis kıtasının hakimiyeti için kıyasıya mücadele etmektedir. Mevcut iki gruptan birini seçme şansınız vardır. Seçtiğiniz grupta ilerleyerek düşmanlarınızı öldürmeye çalışırsınız. Düşmanlarınızı öldürdüğünüzde savaş ganimetleriyle ödüllendirilirsiniz.

Oyun içerisinde Unutulmuş Tapınak, Kaos, BiFrost, Kale Kuşatma Savaşı, Juraid Dağı, Ay Savaşı, Karanlık Ay Savaşı gibi birçok etkinlik vardır. Bu etkinliklerden hangisine katılmak istediğiniz tamamen size kalmıştır.

Yıllar sonra dahi hayranlarını eğlendiren ve heyecanlandırabilen aksiyon dolu Knight Online’da sürekli olarak gelişmeniz gerekir. Zırhınızı, silahınızı, aksesuarlarınızı geliştirerek düşmanlarınızı daha kolay öldürebilirsiniz. Biz sizlere bu macerada yardımcı olacak tüm hileleri araştırdık.

Knight Online Hile Nasıl Yapılır?

Knight Online oyununda hile yapmak için bir program indirmeniz gerekir. Tarayıcınızın arama kısmına “Knight Online Hack” veya "Knight Online Trainer" yazdığınız zaman karşınıza hile programları gelecektir. Hile programını indirmeden önce virüs programınızı kapattığınızdan emin olun. Hile programları virüs içermez fakat antivirüs programları bazen zararlı yazılım olarak algılayabilir ve dosyayı siler. Eğer hilenizin silinmesini istemiyorsanız virüs programınızı kapatmanızı öneriyoruz.

Yazdığınızda ekrana gelen programlardan herhangi birini indirin. Daha sonrasında bilgisayarınıza kurun. Hile programını çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Oyundayken F1, Delete, Home, F12 tuşlarına basarak hileyi aktif hale getirin. Ardından hileli oyunun keyfini çıkartmaya başlayın.

Knight Online Hileleri

Knight Online’da yapabileceğiniz tüm hileler sizler için aşağıda listelenmiştir. Bu kısayolları kullanarak istediğiniz hileyi gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıdaki hileleri aktive etmenizi sağlayacak panel için klavyenizdeki F1 tuşunu kullanabilirsiniz.

  • Num 1: Ölümsüzlük Hilesi
  • Num 2: Pedal Hilesi
  • Num 3: Makro Hilesi
  • Num 4: Tek Atma Hilesi
  • Num 5: Tüm Düşmanları Duvardan Görme Hilesi
  • Num 6: +9 Basma Hilesi
  • Num 7: Otomatik Farm Yapma Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.