Kıvanç Tatlıtuğ TBT'si Diye Paylaşıldı...

Bir magazin hesabı tarafından paylaşılan ve Kıvanç Tatlıtuğ'a ait olduğu düşünülen fotoğraf sosyal medyayı karıştırdı.
Kıvanç Tatlıtuğ TBT'si Diye Paylaşıldı...

Kariyerine mankenlik ile başlamasının ardından sinema ve televizyon oyunculuğu sayesinde basamakları sağlam adımlarla tırmanan ve yaptığı işlerle başarısını gösteren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile yaptığı evlilik sonrası magazin dünyasında sık yer almayan isimlerden biri oldu.

Geride bırakmak üzere olduğumuz yaz sezonunu mavi turda geçiren Tatlıtuğ’un adı kısa bir süre önce yurt dışı kaynaklı bir proje ile anıldı. Neredeyse her fırsatta Tatlıtuğ’un Hollywood yapımı bir film ya da dizide rol alacağına dair haberler gündeme gelirken yakışıklı oyuncuya ait olduğu söylenen bir fotoğraf ise sosyal medyayı salladı.

kıvanç tatlıtuğ

FOTOĞRAFTAKİ MODEL…

Magazin haberleri paylaşan bir hesap tarafından ‘TBT Kıvanç Tatlıtuğ’ şeklinde paylaşılan fotoğrafta bir model seksi bir poz ile yer alıyor. Hesabı takip edenler tarafından bu kişinin Kıvanç Tatlıtuğ olmadığı yazılsa da fotoğrafı görenlerin ilk bakışta modeli Tatlıtuğ sandıkları, fotoğrafa yaptıkları yorumlarda da görülüyor.

kıvanç tbtsi

Daha sonra fotoğraftaki kişinin Austin adlı bir erkek model olduğu anlaşıldı. Ne diyelim, kendisi de Kıvanç Tatlıtuğ kadar yakışıklıymış :) Yine de o bir başka...

kıvanç tatlıtuğ

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum