Kıvanç Kasabalı Kimdir

Yaprak Dökümü isimli dizide canlandırdığı Cem karakateri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Kıvanç Kasabalı, 24 Şubat 1974’te İstanbul’da dünyaya geldi.
Kıvanç Kasabalı Kimdir

Kıvanç Kasabalı Biyografisi

Liseden sonra Uludağ Üniversitesi’ne İşletme üzerine eğitim aldı. Okul bitince İstanbul’a geri dönen Kıvanç Kasabalı, bir oyunculuk ajansına kaydoldu ve oyunculuk için ilk adımı atmış oldu. Kamera karşısına ilk kez Arılsak da Beraberiz isimli dizide canlandırdığı küçük bir rol ile geçti. Oyuncu ve model Sedef Avcı ile 2005’te evlendi. Bu evlilikten bir çocuğu dünyaya gelen Kıvanç Kasabalı, Yaprak Dökümü isimli dizi ile tanınmaya başladı. 

2005’te ise Kanlı Düğün isiml dizide rol aldı. Dizi birbirlerini çok seven Cemal ve Süreye birgün ayrılmak zorunda kalırlr. Fakat yıllar sonra ikili hi beklenmedik bir şekilde yeniden karşılaşırlar ve olaylar gelişir. Yıllar sonra buruk bir mutluluk yaşayanların hikayesinin anlatıldığı dizide Arsen Gürzap ve Zafer Ergin barolü paylaştı. 2006’da ise Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü isimli dizide Cem karakterini canlandırdı. Dizi emekli olduktan sonra İstanbul’a taşınan Ali Rıza Bey v ailesinin yaşadığı sıkıntıları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır yer aldı. 

Kıvanç Kasabalı 2010’da ise Küçük Kadınlar isimli dizide rol aldı. Ozan karakterini canlandırdığı dizi, anne ve babalarını kaybeden 5 kız kardeşin hayata tutunabilmek için verdikleri mucizeyi anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Hande Soral, Ekin Türkmen, Elit İşcan ve Fulya Zenginer yer aldı. 2014’te ise Ağlatan Dans isimli dizide rol aldı. Dizi farklı dünyalarda yaşayan kin gencin birbirlerine olan aşkını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kıvanç Kasabalı ve Öykü Çelik yer aldı. 

 

Filmleri ve Dizileri 

  • 2015- Analar ve Anneler (Selçuk)
  • 2014 - Ağlatan Dans (Mert Zoloy) (TV Dizisi) 
  • 2013 - Merhamet (Sinan) (TV Dizisi) 
  • 2010 - Samanyolu (Ali) (TV Dizisi) 
  • 2010 - Küçük Kadınlar 3. Sezon (Ozan) (TV Dizisi) 
  • 2006 - 2010 - Yaprak Dökümü (Cem) (TV Dizisi) 
  • 2005 - Kanlı Düğün (Cemal) (TV Dizisi) 
  • 1999 - Ayrılsak da Beraberiz 1. Sezon (İtalyan Adam) (TV Dizisi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.