Kısıtlı Bütçenizle Tatil Yapabileceğiniz 10 Ülke

Yaz geldi geçiyor bile. Nasıl bir tatil yapacağınıza, nereye gideceğinize karar veremediniz mi? Bu sene tatile çok fazla bütçe ayıramayacağım ama tatilsiz de olmaz mı diyorsunuz? İşte sizin için seçtiğimiz, kısık bütçeyle tatil yapabileceğiniz 10 ülke…
Kısıtlı Bütçenizle Tatil Yapabileceğiniz 10 Ülke

Tayland

tayland.jpg

Tayland’da uygun bir tatil yapabilirsiniz fakat başkent olan Bangkok’ta az vakit geçirmeniz gerekiyor çünkü, Bangkok sizi maddi açıdan biraz daha zorlayabilir. James Bond’un Adası Khao Phing Kan, müthiş vakit geçirebilin diye sizleri bekliyor.

Tayland Gezilecek Yerler


Endonezya

s-59ae895ec2979d7d06e4f0988f00ca8aa0b19180.jpg

Endonezya, 240 milyon nüfusuyla dünyanın en kalabalık 4. ülkesi konumunda. Alışılagelmişten fazla adacıktan oluşmuş bir ülkedir. Tertemiz kumsallarıyla ünlü olan Endonezya’da, aktif olan volkanları seyir etme imkanına da sahipsiniz.

Endonezya Gezilecek Yerler


Malezya

malaysia-640x330.jpg

Malezya, Güney Asya’da turistlerin en çok ziyaret ettiği ülkedir. Yıl boyu tropikal iklime sahiptir. Plajları ile ün yapmış Malezya’da tatil yaparak, hiç görmediğiniz güzellikte manzaralara şahit olabilirsiniz. Yemeğe ayırdığınız bütçenizi kısarak ve otel konusunda lükse kaçmayarak, az paraya uzun süre kalabilirsiniz.

Malezya Turistik Yerler


Filipinler

filipinler-pangulasian-island.jpg

Yaklaşık 105 milyon nüfusa sahip olan Filipinler, dünyanın nüfus artışı en hızlı olan ülkeleri arasında yer almaktadır. 7000’in üzerinde ve çeşit çeşit adalarıyla dünyanın en egzotik ülkelerinden biridir. İnsanları cana yakın ve güler yüzlü olan Filipinler, temiz ve sakin plajlarıyla göz bebeğidir. Hizmet sektörü oldukça gelişmiş bu ülkede aksine fiyatlar oldukça ucuz. Günlük 40-50 TL’ye tatil yapabileceğiniz Filipinler’i aklınızın bir köşesinde tutmanızı tavsiye ederiz.

Flipinler'deki Tatil Noktaları


Bulgaristan

bulgaristan_2.jpg

Çok fazla para harcamadan tatil yapabileceğiniz yerlerden birisi de Doğu Avrupa ülkesi olan Bulgaristan’dır. Ülkemizin komşusu olan Bulgaristan’a, otobüs ve araba ile de ulaşmanın mümkün olduğunu biliyoruz. Konaklama ve yeme-içmenin oldukça uygun olduğu Bulgaristan’a gelerek güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Bulgaristan Gezi Rehberi


Yunanistan

yunan-adalari.jpg

Ekonomik krizin kasıp kavurduğu Yunanistan’ın zor durumda olduğunu, haberleri ve dünya basınını takip eden herkes fark etmiştir. Turistik faaliyetleri düşmüş durumda olan Yunanistan’a bir gezi yapma planınız var ise şimdi tam zamanı…

Yunanistan Gezilecek Yerler


Portekiz

portugal3.jpg.pagespeed.ce_.m98ptqbelx.jpg

Ziyaret edilmesi gereken Avrupa ülkelerinden birisi de Portekiz’dir. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sarsıntıdan dolayı, yaşamak biraz daha ucuz hale gelmiştir. İnsanları ve şehir hayatıyla bize ülkemizi hatırlatacak olan Portekiz’de, gezme önceliğini Porto ve Lizbon’dan yana kullanmanızı öneririz. İspanyol mutfağının en iyi örneklerini bulabileceğiniz Portekiz’de güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

Porto Gezi Rehberi


Ekvator

tsr39562635604615284964566.jpg

Güzel kumsallarında keyifli zaman geçirebileceğimiz, farklı bir kültürü tanıyabileceğimiz yerdir Ekvator… Peru ile Kolombiya’nın arasında bulunan bu minik ülkede tatil yapmak maddi açıdan oldukça uygundur.

Ekvator Gezilecek Yerler


Uruguay

uruguay-alamyanegr_3138811k.jpg

Güvenli ve modern olmasıyla, Güney Amerika’nın en gözde ülkelerinden birisidir Uruguay… İlgi çekici ve rahat şehir hayatına kapılmak, temiz ve el değmemiş kumsallarında dinlenmek istiyorsanız ve bir o kadar da tatiliniz uygun olsun istiyorsanız, aradığınız adreslerden birisi de Uruguay’dır.

Uruguay Gezi Rehberi


Yurtdışında ucuz tatil yapabileceğiniz ülkeler hakkında hazırladığımız story içeriğimizi inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

ucuz tatil ülkeleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.