Kırıkkale' nin En İyi Otelleri

Kırıkkale' de konaklayabileceğiniz pek çok otel alternatifi bulunmakta.
Kırıkkale' nin En İyi Otelleri

Kırıkkale' de ailecek konaklayabileceğiniz, size servis olsun, rahatlık açısından olsun her türlü hizmeti sonuna kadar verebilecek pek çok otel bulunmakta. Kırıkkale' ye gidip de nerede kalacağım derdine yer vermemek için biz sizler için Kırıkkale' nin en iyi otellerini araştırdık;

Enar Otel

Otel şehrin merkezinde ve önemli yerlere yürüme mesafesinde yer alıyor. Otelde 32 oda bulunuyor. Tüm odalar geniş ve modern bir şekilde döşenmiş. Her odada internet, televizyon, klima ve minibar mevcut. Her sabah açık büfe kahvaltı hizmeti veriliyor. Öğle ve akşam yemekleri ise otelin içindeki restoranda servis ediliyor.

enar-otel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 200 TL

Adres: Yenidoğan Mahallesi Millet Bulvarı No:127, 71100 Kırıkkale, Türkiye

Telefon: 90 (318) 218 44 44


İpekçi Gold Hotel & Spa

Şehrin merkezinde bulunan otel Kırıkkale Otobüs Terminali’ne sadece 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.  Otelde 30 oda bulunmakta. Tüm odalarda internet, klima, düz ekran televizyon, kasa ve minibar mevcut. Otelin restoranında Türk ve dünya mutfağından çeşitli ve lezzetli yemekler servis ediliyor. Bunların yanı sıra oteldeki sağlık merkezinde hamam, fitness merkezi ve sauna hizmet vermekte.
 

ipekci-gold-hotel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 120 TL

Adres: Yenidoğan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi NO:12/A, 71100 Kırıkkale, Türkiye

Telefon: +90 (318) 333 31 33


Otel 71

Şehir merkezinde yer alan otel Kırıkkale Tren İstasyonu’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Otel 26 odasıyla hizmet vermekte. Tüm odalarda internet, televizyon, sıcak su, çalışma masası mevcut. Otelde sabah kahvaltıları açık büfe olarak servis ediliyor. İçme suyu ve alkolsüz içeceklerin ücretsiz olduğu otelde alkollü içecek servisi yapılmamakta.

otel-71.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 100 TL

Adres: Yenidoğan Mahallesi Millet Bulvarı No: 123 Eski Ofis Karşısı 71000 Kırıkkale, Türkiye

Telefon: +90 (318) 202 16 66


Grand Doğan Otel

Şehir merkezinde bulunan otel 24 saat açık resepsiyonu ve ücretsiz otoparkı ile hizmet vermekte. Otelde 32 adet oda bulunuyor. Odalarda internet bağlantısı, televizyon, klima ve minibar mevcut. Sabahları açık büfe kahvaltı servis ediliyor. Otelde bulunan 50 kişilik toplantı salonu seminer, toplantı ve küçük çaplı organizasyonlar için hizmet veriyor.

grand-dogan-ootel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalam fiyat: 95 TL

Adres:  Yenidoğan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No: 10 71100 Kırıkkale, Türkiye

Telefon: +90 (318) 333 20 12

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.