Kim Kardashian’ın Mayolu Pozu Instagramı Salladı

ABD’li yıldız Kim Kardashian cesur paylaşımlarına devam ediyor. Kardashian bu kez mayolu pozunu paylaştı, takipçilerini heyecanlandırdı.
Kim Kardashian’ın Mayolu Pozu Instagramı Salladı

Sosyal medyayı çok aktif olarak kullanan Kim Kardashian yaptıkları ve paylaştıklarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Kim Kardashian


Sosyal medya uygulamalarını özellikle de Instagram’ı kullanan dünyaca ünlü yıldız “Hikaye” kısmından bolca paylaşım yaparak hayranlarını yalnız bırakmıyor.

Kim Kardashian


Cesur pozlarını takipçilerine sunan Kardashian bunu günlük bir aktivite olarak yapıyor.

Kim Kardashian


Kardashian bugün yine takipçilerinin içini ısıtan bir fotoğraf daha paylaştı. Bir internet sitesi için objektifler karşısına geçen güzel yıldız vücudunu sergilemekten çekinmedi.

Kim Kardashian


Gri bir mayo ile poz veren Kardashian’ın düzgün fiziği dikkatlerden kaçmadı. Paylaştığı fotoğraf hayranları tarafından beğeni kazandı.

Kim Kardashian


Sosyal medyada 133 milyon takipçisi bulunan yıldız ismin paylaştığı fotoğrafa kısa sürede 1.2 milyon beğeni ve binlerce yorum geldi.

Kim Kardashian

Kim Kardashian’dan Bir Aradayız Paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde bazı yabancı kaynaklar Kardashian ve Kylie ailesi arasında sorunlar olduğunu ve tartışmaların bulunduğunu belirtmişti.

Kim Kardashian


Aile bireyleri konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınsa da Kim Kardashian bir aradayız paylaşımını esirgemedi. Ünlü yıldızın yaptığı paylaşımda aile bireylerinin birlikte poz verdiği görüldü.

Kim Kardashian

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.